Actiunea dvs nu prea se preteaza la acest gen de practici cu onorariu succes,plata la calendrele grecesti etc.Ganditi -va ca procesul poate dura 2-3 ani ,in acesta perioada av consuma timp,benzina ,taxe de parcare etc.Daca nu puteti achita onorariul cum o sa suportati expertize, taxe timbru etc.incercati pt ajutor public judiciar dar greu de crezut ca o sa primiti si pt av,taxe timbru etc.Depinde de veniturile realizate,daca aveti alte bunuri imobile arendate sau in chirie etc.Suflet astept si eu de la stomatolog,zugrav,instalator dar din pacate nimeni nu munceste pro bono nu stiu de ce credeti ca av tb sa faca exceptie.
Dacă nu vă permiteți avocat iar ajutorul public judiciar nu vă este admis, încercați să vă reprezentați singură la divorț, partajul oricum îl veți deschide mai târziu.
Chiar nu am glumit,la 10 termene de judecata la care av se prezinta ,sa zicem o medie de 2ore asteptat pe termen costul parcarii in Bucuresti in zona instantelor este de 5-10lei /h deci 100-200 lei doar parcarea.Daca adaugi combustibilul,o cafea bauta si o apa mai inseamna cateva sute de lei .Nu am calculat timpul pierdut cu deplasarea la instanta,cu asteptarea,cu studiul cauzei toate aceste cheltuieli din buzunarul propriu datorita sufletului bun in relatia cu clientul .