avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort+partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort+partaj

Este vreun avocat pe aici care ma poate ajuta la inceput pro bono si la sfarsitul partajului sa ii fie plătit onorariu? Găsesc un om cu suflet?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 09:48, 31 Ianuarie 2020
Dl coleg chiar nu am crezut ca sunteti ironic,am vrut sa-i explic dnei si celorlalti utilizatori in ce constau ,,costurile "" suportate de un av pt un onorariu primit sau nu de la un client,fara sa mai vorbim in cazul incasarii unui onorariu de la client de taxele la barou,impozit etc.
Ultima modificare: Joi, 18 Octombrie 2018
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

Mai aveam puțin și ma lua cu plâns de mila voastră! Săracii de voi ce de bani cheltuiți sa va faceți jobul! E aproape pro bono!
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Chiar nu am glumit,la 10 termene de judecata la care av se prezinta ,sa zicem o medie de 2ore asteptat pe termen costul parcarii in Bucuresti in zona instantelor este de 5-10lei /h deci 100-200 lei doar parcarea.Daca adaugi combustibilul,o cafea bauta si o apa mai inseamna cateva sute de lei .Nu am calculat timpul pierdut cu deplasarea la instanta,cu asteptarea,cu studiul cauzei toate aceste cheltuieli din buzunarul propriu datorita sufletului bun in relatia cu clientul .

2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dna probabil cunoașteți despre activitatea avocaților din emisiunile de la radio Erevan din anii 80.Pt a-si face job-ul av trebuie platit de client,avocații nu primesc salariu din partea statului sau a altcuiva.In conditiile in care dna solicita servicii avocatiala cu plata după 2-3 ani i am explicat care sunt costurile minime care ar trebui suportate de un av pt a-i face un bine.Nu ma indoiesc ca dvs la salonul de manichiura-pedichiura sau Institutul de fizica cuantică unde lucrați va faceti job-ul pro bono.

kristina_ro a scris:

Mai aveam puțin și ma lua cu plâns de mila voastră! Săracii de voi ce de bani cheltuiți sa va faceți jobul! E aproape pro bono!
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Chiar nu am glumit,la 10 termene de judecata la care av se prezinta ,sa zicem o medie de 2ore asteptat pe termen costul parcarii in Bucuresti in zona instantelor este de 5-10lei /h deci 100-200 lei doar parcarea.Daca adaugi combustibilul,o cafea bauta si o apa mai inseamna cateva sute de lei .Nu am calculat timpul pierdut cu deplasarea la instanta,cu asteptarea,cu studiul cauzei toate aceste cheltuieli din buzunarul propriu datorita sufletului bun in relatia cu clientul .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de asistenta juridica anca.popescu anca.popescu trebuie s-o reprezint pe cumnata mea la ONRC evident, nu pot sa-i iau bani ce trec in contractul de asistenta juridica la onorariu? (vezi toată discuția)
Dezbatere succesiune/proces succesiune, 1 moștenitor absent Maria728 Maria728 Buna seara! In urma decesului soacrei mele, acum 2 ani, a rămas un apartament si 2 moștenitori. Soțul meu si sora lui. Ea nu dorește sa clarificam ... (vezi toată discuția)
Litigii castigate ca nu scrie in fisa postului stivuitorist popescucecilian popescucecilian daca stiti,, vreun litigiu ,,castigat in istanta pentru ca a folosit stivuitorul si nu erea scris cuvantul stivuitor inn fisa postului,,va rog mult mar ajuta ... (vezi toată discuția)