avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi
Forum Activitate Ioansabou2010@gmail.com

Activitate Ioansabou2010@gmail.com

Multumesc frumos

ilieg1 a scris:

Bună seara, cunosc pe cineva care a avut aceeași problema. Soluția a fost sa facă un raport de expertiza pentru întrare în legalitate pe care l-a depus la primărie. În baza acestui raport i s-a eliberat un Certificat de edificare cu care a reușit sa intabuleze clădirea la OCPI.

Bună, am construit o casa P+M in 2004 am avut autorizatie de construcție, cu toate actele in regula si nu am făcut Recepția finala deci nu am proces verbal de terminarea lucrarilor,plătesc impozit pe casa din 01-01-2007 ,si nu pot să-mi intabulez casa pt ca nu am PV ,ma tot plimba de la o institutie la alta si nu stie nimeni concret ce trebuie să fac
Mulțumesc frumos
Intrebarea este il mai pot face acum in 2023,pt ca mie mi se spune de la primarie ca nu m-ai pot să-l fac pt ca trebuia făcut când a expirat autorizația de construcție si ma plimba de la o instituție la alta,,autorizația este eliberata de consiliul județean MM,si de la CJ,ma trimite la primăria din sat,de la primărie ma trimite la CJ MM.,sunt tot pe drumuri .

Vladislav20 a scris:

Trebuie sa faceti procesul-verbal de receptie. Singura solutie.

Buna ziua,am construit o casa in 2004 P+M am avut autorizație de construcție si toate documentele necesare pentru constructie , in 2007 am declarat ca este gata construcția si plătesc impozit după casa la primarie dar nu am P.V. de recepție a lucrărilor cum as putea intabula constructia,