avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1001 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Buna ziua,am construit o casa in 2004 P+M am avut ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Buna ziua,am construit o casa in 2004 P+M am avut autorizație ...

Buna ziua,am construit o casa in 2004 P+M am avut autorizație de construcție si toate documentele necesare pentru constructie , in 2007 am declarat ca este gata construcția si plătesc impozit după casa la primarie dar nu am P.V. de recepție a lucrărilor cum as putea intabula constructia,
Cel mai recent răspuns: Ioansabou2010@gmail.com , utilizator 10:53, 13 Decembrie 2023
Trebuie sa faceti procesul-verbal de receptie. Singura solutie.
Intrebarea este il mai pot face acum in 2023,pt ca mie mi se spune de la primarie ca nu m-ai pot să-l fac pt ca trebuia făcut când a expirat autorizația de construcție si ma plimba de la o instituție la alta,,autorizația este eliberata de consiliul județean MM,si de la CJ,ma trimite la primăria din sat,de la primărie ma trimite la CJ MM.,sunt tot pe drumuri .

Vladislav20 a scris:

Trebuie sa faceti procesul-verbal de receptie. Singura solutie.

Mulțumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună, am construit o casa p+m in 2004 am avut autorizatie de ... Ioansabou2010@gmail.com Ioansabou2010@gmail.com Bună, am construit o casa P+M in 2004 am avut autorizatie de construcție, cu toate actele in regula si nu am făcut Recepția finala deci nu am proces verbal ... (vezi toată discuția)
Inscriere in cartea funciara SORANAD SORANAD Am construit cu autorizatie o casa S+P+M dar in proiect avizat era doar (P+M) ,la intabularea constructiei a fost intabulat conform proiectului (P+M) ,cum ... (vezi toată discuția)
Intabulare constructie noua Roly Roly in 2003 am cumparat un teren si o casa care avea cadastru iar eu am facut intabularea proprietatii si cred ca eram in legalitate.. In 2006 am construit in ... (vezi toată discuția)