avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 938 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Bună, am construit o casa P+M in 2004 am avut ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Bună, am construit o casa P+M in 2004 am avut autorizatie de ...

Bună, am construit o casa P+M in 2004 am avut autorizatie de construcție, cu toate actele in regula si nu am făcut Recepția finala deci nu am proces verbal de terminarea lucrarilor,plătesc impozit pe casa din 01-01-2007 ,si nu pot să-mi intabulez casa pt ca nu am PV ,ma tot plimba de la o institutie la alta si nu stie nimeni concret ce trebuie să fac
Cel mai recent răspuns: Ioansabou2010@gmail.com , utilizator 20:46, 14 Decembrie 2023
Bună seara, cunosc pe cineva care a avut aceeași problema. Soluția a fost sa facă un raport de expertiza pentru întrare în legalitate pe care l-a depus la primărie. În baza acestui raport i s-a eliberat un Certificat de edificare cu care a reușit sa intabuleze clădirea la OCPI.
Multumesc frumos

ilieg1 a scris:

Bună seara, cunosc pe cineva care a avut aceeași problema. Soluția a fost sa facă un raport de expertiza pentru întrare în legalitate pe care l-a depus la primărie. În baza acestui raport i s-a eliberat un Certificat de edificare cu care a reușit sa intabuleze clădirea la OCPI.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua,am construit o casa in 2004 p+m am avut autorizație ... Ioansabou2010@gmail.com Ioansabou2010@gmail.com Buna ziua,am construit o casa in 2004 P+M am avut autorizație de construcție si toate documentele necesare pentru constructie , in 2007 am declarat ca este ... (vezi toată discuția)
Receptia lucrarilor si intabularea gc gc buna ziua pot sa fac receptia la o casa (prop.mea) daca nu am terminat toate lucrarile de constructie ( am tencuit ext. dar nu are culoare ,si nu are ... (vezi toată discuția)
Intabulare mansarda fara autorizatie, dar declarata la fisc.. smith123 smith123 Buna ziua, In anul 2013 am inceput constructia ununi minibloc (4 apartamente) P+2, autorizatia de constructie a fost emisa pentru P+2 dar si aceasta cu ... (vezi toată discuția)