buna ziua
pot sa fac receptia la o casa (prop.mea) daca nu am terminat toate lucrarile de constructie ( am tencuit ext. dar nu are culoare ,si nu are terminate instalatiile in int.si nici finisajele int.,are geamurile puse,)
doresc sa o inscriu in cartea funciare si sa o intabulez pt. a scoate un credit ipotecar.
va multumesc anticipat celor care imi raspund.
pentru a o intabula , pe langa documentatia realizata de un autorizat OCPI/ANCPI aveti nevoie de Autorizatie construire si pv de receptie finala ( pe care il face primaria in cazul caselor construite in regie proprie. ( in acest pv. se poate preciza ca nu are instalatii... )
( eu am intalnit cazuri de pv receptie partiala, notate in CF , adica un etaj urmeaza sa se mai construiasca... - tot pentru un credit era ;) )
buna ziua! as avea si eu o intrebare ce documente imi trebuie pentru receptia unei lucrari de constructie ..este acopoerita , are geamuri si usi , este tencuita exterior dar nu are piatra decorativa care era in proiect in acest moment , instaatia electrica are , cea pentru instalatii sanitare este partial facuta ...se poate face receptia asa ? si ce imi treebuie ? ce documente pentru a le prezenta la primarie ? casa este construita in regie proprie
si am oproblema in proiectul initial usa de intrare era lateral iar eu acum am schimbat-o pe o alta latura ....ce pot face acum ? mi se va respinge recetia sau imi vor cere sa fac modificare in proiect .va multumesc!