avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... receptia lucrarilor si intabularea
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

receptia lucrarilor si intabularea

buna ziua
pot sa fac receptia la o casa (prop.mea) daca nu am terminat toate lucrarile de constructie ( am tencuit ext. dar nu are culoare ,si nu are terminate instalatiile in int.si nici finisajele int.,are geamurile puse,)
doresc sa o inscriu in cartea funciare si sa o intabulez pt. a scoate un credit ipotecar.
va multumesc anticipat celor care imi raspund.
Cel mai recent răspuns: madalina_m , utilizator 11:13, 9 Iulie 2010
Da , puteti face receptia . Numai bine !
pentru a o intabula , pe langa documentatia realizata de un autorizat OCPI/ANCPI aveti nevoie de Autorizatie construire si pv de receptie finala ( pe care il face primaria in cazul caselor construite in regie proprie. ( in acest pv. se poate preciza ca nu are instalatii... )
( eu am intalnit cazuri de pv receptie partiala, notate in CF , adica un etaj urmeaza sa se mai construiasca... - tot pentru un credit era ;) )
multumesc un paste fericit!
buna ziua! as avea si eu o intrebare ce documente imi trebuie pentru receptia unei lucrari de constructie ..este acopoerita , are geamuri si usi , este tencuita exterior dar nu are piatra decorativa care era in proiect in acest moment , instaatia electrica are , cea pentru instalatii sanitare este partial facuta ...se poate face receptia asa ? si ce imi treebuie ? ce documente pentru a le prezenta la primarie ? casa este construita in regie proprie
si am oproblema in proiectul initial usa de intrare era lateral iar eu acum am schimbat-o pe o alta latura ....ce pot face acum ? mi se va respinge recetia sau imi vor cere sa fac modificare in proiect .va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Receptia unei constructii liwa2009 liwa2009 buna ziua!! am construit o casa in regim propriu casa este ridicata acoperita usi si geamuri exterioare puse tencuita interior si usi intrioare puse instalatia ... (vezi toată discuția)
Receptie la terminarea constructiei geanina86 geanina86 Buna seara! Am construit o casa in regie proprie, cu autorizatie emisa in 15 iulie 2014,valabila 1 an.In aceasta perioada am zidit si acoperit casa,fara ... (vezi toată discuția)
Expirare autorizatie constructir florin42 florin42 Acum 3 ani , am obtinut o autorizatie de constructie pe doi ani , anul trecut am prelungit autorizatia ,casa are geamuri usa de intrare e zugravita in exterior ... (vezi toată discuția)