avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... receptia unei constructii
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

receptia unei constructii

buna ziua!! am construit o casa in regim propriu casa este ridicata acoperita usi si geamuri exterioare puse tencuita interior si usi intrioare puse instalatia sanitara terminnata instalatia electrica trasa garduri terminate din beton cu fier forjat!!am depus documentatia pentru receptia lucrarii si domnii care au venit la fata locului nu mi-au dat pv de constatare pe motiv ca nu am facut fatada exterioara si mi-au zis ca nu imi vor face pv pana nu este totul tencuit si vopsit!!! este legal asa ceva? daca eu nu mai am posibilitatea sa fac fatada exterioara 10 ani 10 ani ma amana?
Cel mai recent răspuns: florin anghel , utilizator 19:49, 10 Martie 2017
Este legal, constructia trebuie finalizata inclusiv in ceea ce priveste finisajele.
Nu faceți nici o Recepție , dacă nu vrei sa vindeți , dacă nu o intabulări nu plătiți impozit

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Receptia lucrarilor si intabularea gc gc buna ziua pot sa fac receptia la o casa (prop.mea) daca nu am terminat toate lucrarile de constructie ( am tencuit ext. dar nu are culoare ,si nu are ... (vezi toată discuția)
Expirare autorizatie constructir florin42 florin42 Acum 3 ani , am obtinut o autorizatie de constructie pe doi ani , anul trecut am prelungit autorizatia ,casa are geamuri usa de intrare e zugravita in exterior ... (vezi toată discuția)
Prelungirea autorizatiei de constructie expira cum procedez daca nu am terminat lucrarea totusi? henesy1 henesy1 Buna ziua. Am obtinut autorizatia de constructie in anul 2012 pentru consolidarea si extinderea unei locuinte.In anul 2013 am depus documentele pentru ... (vezi toată discuția)