avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Activitate Ko123

Activitate Ko123

Allllllln a scris:

Va salut!
Ma numesc Alin, am 35 de ani , de 2ani de zile sunt stabilit in Anglia muncind legal cu contract.... Am venit acasa in concediu sa-mi vad familia iar intr-o seara conducand masina personala inmatriculata in Anglia, am fost oprit de catre politie si invitat la spital pentru a da probe biologice de urina pentru a se stabili daca am consumat substante psihoactive.
Am mers cu inima deschisa stiindu-ma in regula, am facut testul iar acesta din urma iesind pozitiv la grupa de droguri AMP cu valoarea 20.61.
Politistii mi-au intocmit pe loc dosar penal luandu-mi permisul eliberat de autoritatile britanice fara drept de circulatie.
Imediat dupa test am dat si probe de sange pentru a fi analizat la INML.
Mentionez faptul ca in acea zi am consumat doua comprimate caffetin (pt dor de cap luat de la farmacie fara reteta avand in compozitia sa :paracetamol, propifenazona, cafeina si codeina), si un comprimat de multivitamine si minerale,nefiind cazul despre consum de droguri in cazul meu nici inainte nici in acea zi.
Acum nu-mi ramane decat sa-mi platesc singur analizele la INML pentru a veni mai repede rezultatele si sa-mi pot dovedi nevinovatia(chestie de durata cateva luni)
Va rog frumos as dori sa stiu daca exista si alta metoda mai rapida de a intra in posesia permisului, acesta deservindu-mi zi de zi la locul de munca actual din Anglia
Va multumesc frumos!

Cum ai rezolvat?.
Răspuns la discuția Test anti-drog pozitiv OPIU....

Cum au ieșit analizele la singe? am aceiași problema.