avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1334 soluții astăzi
Forum Activitate Editte

Activitate Editte

As dori sa stiu daca cererea de schimbare a termenului poate fi trimisa prin e-mail la judecatoria Topoloveni si daca acesta va fi acceptata ca document oficial avind in vedere faptul ca urmatoarea sedinta va avea loc pe data de 12-01-2009.

Precizez ca noi nu am primit prima citatie dupa sedinta din 03-11-2008 iar a doua citatie dupa recursul care a avut loc pe data de 08-12-2008 a fost trimisa in dublu exemplar pe numele meu si al surorii mele doar pe adresa surorii mele, nu si a mea.
Gasiti atasat detaliile dosarului 1131/828/2008 Judecatoria Topoloveni
[ link extern ]

P.S. Partajul succesoral a avut loc in august 2007.
Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Cu stima,
E.C. Voicu
Stimata Doamna / Stimate Domn,

Va rog sa binevoiti a analiza posibilitatea de a acorda servicii de reprezentare avocatiala pentru mine si sora mea in urmatoarea speta:

In anul 2007, luna august, dupa decesul bunicului a avut loc dezbaterea succesiunii notariale. Eu, sora mea si sotia bunicului, fiind singurii mostenitori ai decedatului (tatal meu si al surorii mele, decedat si el, fiind fiul decedatului).

Recent ni s-a comunicat (mie si sorei mele) chemarea noastra in instanta de catre sotia bunicului (reclamanta) pentru fond-partaj judiciar.

Pentru a nu ne trezi in situatia in care sa ne fie incalcate drepturile legale avem nevoie sa angajam un avocat care sa ne reprezinte in acest dosar.

Doresc sa ma informati daca este posibil sa ma reprezentati pe mine si sora mea in acest proces, urmatoarea sedinta avind loc pe data de 12-01-2009. Mentionez faptul ca nu dorim sa fim prezente in instanta.

De asemeni doresc sa aflu daca este posibila incheierea contractului de reprezentanta prin fax precum si costurile aferente reprezentarii avocatiale solicitate.

In asteptarea raspunsului dvs. si in speranta unei colaborari,
E.C. Voicu
Stimate Domn / Stimata Doamna,

Va rog sa binevoiti a analiza posibilitatea de a acorda servicii de reprezentare avocatiala pentru mine si sora mea in urmatoarea speta:

In anul 2007, luna august, dupa decesul bunicului a avut loc dezbaterea succesiunii notariale. Eu, sora mea si sotia bunicului, fiind singurii mostenitori ai decedatului (tatal meu si al surorii mele, decedat si el, fiind fiul decedatului).

Recent ni s-a comunicat (mie si sorei mele) chemarea noastra in instanta de catre sotia bunicului (reclamanta) pentru fond-partaj judiciar.

Pentru a nu ne trezi in situatia in care sa ne fie incalcate drepturile legale avem nevoie sa angajam un avocat care sa ne reprezinte in acest dosar.

Doresc sa ma informati daca este posibil sa ma reprezentati pe mine si sora mea in acest proces, urmatoarea sedinta avind loc pe data de 12-01-2009. Mentionez faptul ca nu dorim sa fim prezente in instanta.

De asemeni doresc sa aflu daca este posibila incheierea contractului de reprezentanta prin fax precum si costurile aferente reprezentarii avocatiale solicitate.

In asteptarea raspunsului dvs. si in speranta unei colaborari,
E.C. Voicu