avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Caut urgent reprezentare avocatiala ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Caut urgent reprezentare avocatiala fond-partaj-judiciar in Topoloveni / jud. Arges

Stimata Doamna / Stimate Domn,

Va rog sa binevoiti a analiza posibilitatea de a acorda servicii de reprezentare avocatiala pentru mine si sora mea in urmatoarea speta:

In anul 2007, luna august, dupa decesul bunicului a avut loc dezbaterea succesiunii notariale. Eu, sora mea si sotia bunicului, fiind singurii mostenitori ai decedatului (tatal meu si al surorii mele, decedat si el, fiind fiul decedatului).

Recent ni s-a comunicat (mie si sorei mele) chemarea noastra in instanta de catre sotia bunicului (reclamanta) pentru fond-partaj judiciar.

Pentru a nu ne trezi in situatia in care sa ne fie incalcate drepturile legale avem nevoie sa angajam un avocat care sa ne reprezinte in acest dosar.

Doresc sa ma informati daca este posibil sa ma reprezentati pe mine si sora mea in acest proces, urmatoarea sedinta avind loc pe data de 12-01-2009. Mentionez faptul ca nu dorim sa fim prezente in instanta.

De asemeni doresc sa aflu daca este posibila incheierea contractului de reprezentanta prin fax precum si costurile aferente reprezentarii avocatiale solicitate.

In asteptarea raspunsului dvs. si in speranta unei colaborari,
E.C. Voicu
Cel mai recent răspuns: ContSters64839 , utilizator 17:31, 28 Decembrie 2008
Buna seara!
As putea sa va ajut, dar fara sa fac contract prin fax, ci doar incheiat si semnat fata in fata. Tariful pentru reprezentare este de 10 milioane plus cheltuieli cu transportul la fiecare sedinta, deoarece sunt din Targoviste si trebuie sa ma deplasez pana la Topoloveni (nu e problema masinii, ci doar a costului benzinei). V-am spus pretul ca sa stiti de la inceput despre ce este vorba.
Daca sunteti de acord cu acesti termeni ai contractului, puteti sa-mi scrieti tot aici sau la adresa mea de email ca sa stiu parerea dvs. deoarece am o perioada destul de incarcata in ianuarie si as vrea sa stiu dinainte daca raspunsul este afirmativ sau nu (nu de pe o zi pe alta).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caut urgent reprezentare juridicã în faþa instanþelor judecãtoreºti topoloveni / arges Editte Editte Stimate Domn / Stimata Doamna, Va rog sa binevoiti a analiza posibilitatea de a acorda servicii de reprezentare avocatiala pentru mine si sora mea in ... (vezi toată discuția)
Donatie cu probleme Ariahna Ariahna Buna seara,am si eu o intrebare. Dupa moartea bunicului meu, casa acestuia ar fi trebuit impartita in trei....sora mea,eu si unchiul nostru. Bunicul a avut ... (vezi toată discuția)
Dezbatere mostenire - lipsa certificat mostenitor psvictor psvictor Buna ziua, Am urmatoarea speta la care am nevoie de un raspuns: Bunica dupa mama a decedat anul trecut si dorim sa facem dezbaterea de mostenire. ... (vezi toată discuția)