avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1154 soluții astăzi
Forum Activitate elena2763

Activitate elena2763

copii nu m ai vorbesc cu tatal si tatal nu vrea sa auda de ei

Madalina Pascu a scris:

In lipsa altor detalii, tatal ii poate face buletinul, nu are legatura cu dosarul penal. Mergeti la evidenta populatiei.

e in libertate dar judecătorul mi-a zis ca până nu ii da sentința nu pot face nimic

Madalina Pascu a scris:

Buna seara, ce legatura are sentinta cu buletinul copilului? Tatal este arestat preventiv sau in libertate? Aveti posibilitatea de a cere autoritate parinteasca exclusiva.

Buna seara sunt divorța de fostul șot in urma divorțului cei avem custodie comuna la cei trei copii dar că băieți au domiciliul la el iar fata la mn!Unul din băieți a făcut 14ani in mai 2023,iar eu nu ii pot face buletinul din cauza tatălui deoarece acesta anul trecut a agresat unul din copii și acesta a avut nevoie de 9zile de îngrijire medicală,in urma a ceea ce a făcut are un dosar penal care este inca deschis iar eu nu pot face buletinul copiilului deoarece sentința se amână de la o luna la alta ce pot face va rog ajutați mă copilul trebuie sa de-a capacitatea ?

gi-jane2 a scris:

Nu trebuie nici sa se prezinte, nici sa cereti custodia totala și nici sa fie de acord.
Trebuie sa cereri în instanță ca locuinta copilului sa fie la dvs și atât. Durează mai mult dacă nu se prezintă, e adevărat.
Pana un alta, nu poate merge cu tatal sa ii facă buletin?
tatal nu e de acord si nici nu e in tara cred plus de asta nu vrea sa ma lase sa fac buletin nici asa
buna! am un copil de 14 ani si 6 luni careia nu i am facut buletin problema e in felu urmator am avut divort acum 5 ani copii au stat la el 2ani si ceva apoi tatal lor a batut unul dintre copii apoi politia a decis ca ar fi m ai bine sa stea copii la mine de la 12 ani copilul sta la mine am incercat sa i fac buletin iar mi sa spus ca nu pot sa i fac buletin pana nu se prezinta tatal la tribunal sa mi se dea custudiala totala ce pot face?