avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1078 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna seara sunt divorțata, in urma divorțului avem ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna seara sunt divorțata, in urma divorțului avem custodie comuna la cei trei copii ...

Buna seara sunt divorța de fostul șot in urma divorțului cei avem custodie comuna la cei trei copii dar că băieți au domiciliul la el iar fata la mn!Unul din băieți a făcut 14ani in mai 2023,iar eu nu ii pot face buletinul din cauza tatălui deoarece acesta anul trecut a agresat unul din copii și acesta a avut nevoie de 9zile de îngrijire medicală,in urma a ceea ce a făcut are un dosar penal care este inca deschis iar eu nu pot face buletinul copiilului deoarece sentința se amână de la o luna la alta ce pot face va rog ajutați mă copilul trebuie sa de-a capacitatea ?
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 18:04, 16 Ianuarie 2024
Buna seara, ce legatura are sentinta cu buletinul copilului? Tatal este arestat preventiv sau in libertate? Aveti posibilitatea de a cere autoritate parinteasca exclusiva.
e in libertate dar judecătorul mi-a zis ca până nu ii da sentința nu pot face nimic

Madalina Pascu a scris:

Buna seara, ce legatura are sentinta cu buletinul copilului? Tatal este arestat preventiv sau in libertate? Aveti posibilitatea de a cere autoritate parinteasca exclusiva.

In lipsa altor detalii, tatal ii poate face buletinul, nu are legatura cu dosarul penal. Mergeti la evidenta populatiei.
copii nu m ai vorbesc cu tatal si tatal nu vrea sa auda de ei

Madalina Pascu a scris:

In lipsa altor detalii, tatal ii poate face buletinul, nu are legatura cu dosarul penal. Mergeti la evidenta populatiei.

Asta e altceva decat ce ati scris initial. In aceasta situatie, cereti in instanta domiciliul copiilor la dvs si le faceti buletin la dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara sunt divorța de fostul șot in urma divorțului cei ... Anda37 Anda37 Buna seara sunt divorța de fostul șot in urma divorțului cei avem custodie comuna la cei trei copii dar că băieți au domiciliul la el iar fata la mn!Unul ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala adriana0909 adriana0909 Buna seara!Va rog sa ma ajutati in legatura cu o problema delicata!In data de 20 aprilie 2014 fratele meu a fost lovit violent cu ciocan,furca si bate,in ... (vezi toată discuția)
Custodia copilului telida telida buna ziua!sunt o mama disperata am o fetita de 1 an si 2 luni si de 2 luni sotul meu a plecat de acs de la domiciliul meu vreau sal dau in judecata pt ca imi ... (vezi toată discuția)