avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1050 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna seara sunt divorța de fostul șot in urma ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna seara sunt divorța de fostul șot in urma divorțului cei ...

Buna seara sunt divorța de fostul șot in urma divorțului cei avem custodie comuna la cei trei copii dar că băieți au domiciliul la el iar fata la mn!Unul din băieți a făcut 14ani in mai 2023,iar eu nu ii pot face buletinul din cauza tatălui deoarece acesta anul trecut a agresat unul din copii și acesta a avut nevoie de 9zile de îngrijire medicală,in urma a ceea ce a făcut are un dosar penal care este inca deschis iar eu nu pot face buletinul copiilului deoarece sentința se amână de la o luna la alta ce pot face va rog ajutați mă copilul trebuie sa de-a capacitatea ?
Cel mai recent răspuns: Avocat Neagu Elena , Avocat 22:39, 8 Ianuarie 2024
Trebuie sa va adresați instantei de judecata pentru suplinirea acordului tatalui în vedere întocmirii buletinului.
Având în vedere ca domiciliul băieților a fost stabilit la tata trebuie sa solicitati și modificarea acestuia la dvs.
Ținând cont de violentele fizice asupra copiilor s-ar impune sa solicitati și exercitarea autorității parintesti exclusive asupra lor astfel încât sa nu mai aveți nevoie în viitor de acordul tatălui în nicio chestiune privitoare la minori.
Contactați un avocat sa va sprijine în acest demers și sa va explice in detaliu procedura.
Dosarul penal poate dura ani de zile pana la soluționarea definitiva sau chiar se poate și prescrie, deci nu așteptați după soluția penala. Rezolvați totul rapid pe cale civila.
Ultima modificare: Luni, 8 Ianuarie 2024
Avocat Neagu Elena, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara sunt divorțata, in urma divorțului avem custodie comuna la cei trei copii ... elena2763 elena2763 Buna seara sunt divorța de fostul șot in urma divorțului cei avem custodie comuna la cei trei copii dar că băieți au domiciliul la el iar fata la mn!Unul ... (vezi toată discuția)
Cum pot proceda in cazul copilului meu de 10 ani care îmi este încredințat mie ca mama dar tatăl lui refuza sa meargă la notar pentru a face o procura sa îmi iau copilul cu mine în anglia? Monica Ticosan Monica Ticosan Sunt divorțată de tatăl copilului de 4 ani, eu am plecat de la dansul când băiatul avea 2 ani pentru ca era un barbat violent și de multe ori mă agresa ... (vezi toată discuția)
Buna seara. sunt divorțată de 8 ani, după divorț avem custodie ... nataliacatisov@yahoo.ro nataliacatisov@yahoo.ro Buna seara. Sunt divorțată de 8 ani, după divorț avem custodie comuna asupra minorului, in toți acești ani tatăl copilului nu ia plătit niciodată ... (vezi toată discuția)