avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1195 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... buna! am un copil de 14 ani si 6 luni caruia nu i am ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

buna! am un copil de 14 ani si 6 luni caruia nu i am facut buletin ...

buna! am un copil de 14 ani si 6 luni careia nu i am facut buletin problema e in felu urmator am avut divort acum 5 ani copii au stat la el 2ani si ceva apoi tatal lor a batut unul dintre copii apoi politia a decis ca ar fi m ai bine sa stea copii la mine de la 12 ani copilul sta la mine am incercat sa i fac buletin iar mi sa spus ca nu pot sa i fac buletin pana nu se prezinta tatal la tribunal sa mi se dea custudiala totala ce pot face?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:19, 27 Decembrie 2023
Nu trebuie nici sa se prezinte, nici sa cereti custodia totala și nici sa fie de acord.
Trebuie sa cereri în instanță ca locuinta copilului sa fie la dvs și atât. Durează mai mult dacă nu se prezintă, e adevărat.
Pana un alta, nu poate merge cu tatal sa ii facă buletin?
Ultima modificare: Miercuri, 27 Decembrie 2023
gi-jane2, moderator

gi-jane2 a scris:

Nu trebuie nici sa se prezinte, nici sa cereti custodia totala și nici sa fie de acord.
Trebuie sa cereri în instanță ca locuinta copilului sa fie la dvs și atât. Durează mai mult dacă nu se prezintă, e adevărat.
Pana un alta, nu poate merge cu tatal sa ii facă buletin?
tatal nu e de acord si nici nu e in tara cred plus de asta nu vrea sa ma lase sa fac buletin nici asa
Ultima modificare: Miercuri, 27 Decembrie 2023
elena2763, utilizator
Are domiciliul în tara? Citati-l acolo ca să dureze mai puțin, nu spuneți ca e in strainatate.
Cereti deci, doar schimbarea locuintei copilului de la el, la dvs. Scrieți ca în fapta sta la dvs de niște ani, ca nu a vrut sa mai stea cu tatal și acum taticul e supărat și nu e de acord sa ii facă buletin.
Fqceti și dvs probe prin mesaje pe whatsapp.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buletin 14 ani Popescu Tudor Popescu Tudor Buna ziua, In urma cu un am s-a pronuntat hotararea definitiva de divort si domiciliul copilului minor a fost stabilit la mama (eu sunt tatal lui). Copilul ... (vezi toată discuția)
Custodie comuna....dreptul de semnatura ionelaagapie ionelaagapie Buna ziua,sunt o mamica divortata de 2ani,cu un copi de 4ani operat in 2011 pe cord,in Germania,copilul se afla la mine,eu cu tatal lui avem custodie ... (vezi toată discuția)
Probleme familie- divort cu minori misualina misualina sant casatorita de aproape12 ani,am 2copii minori,vreau sa ma despart de sotul meu,eu am servici de 14 ani iar el nu lucreaza imi poate lua copii? daca imi ... (vezi toată discuția)