Buna ziua,sunt o mamica divortata de 2ani,cu un copi de 4ani operat in 2011 pe cord,in Germania,copilul se afla la mine,eu cu tatal lui avem custodie comuna,pensia alimentara a platit o pana in luna noi 2013,cand a ft dat afara de la locul de munca(lucra in cadrul armatei),momentan e plecat in strainatate,in 2ani si a vazut copilul de 4-5 ori ,o singura data la luat fara mine,in rest a vrut sa fiu prezenta si eu la vizita lui,are prog de vizita stabilit,,nu l am respectat niciodata,cand a vrut sa vada copilul,la vazut(din pacate de prea putine ori),dupa copil nu suna,nu se intereseaza de el,nimic..intrebarea mea este:copilul mai are nevoie de o operatie,tot in Germania,noi avand custodie comuna,cum pot pleca cu copilul la operatie,ca nu l pot scoate din tara fara semnatura lui..nu ma intereseaza pensia alim,nimic..doar ca din clipa in clipa,mergand cu copilul la control in bucuresti,din 6 in 6 luni,sa nu mi spuna de o noua operatie(pt ca e nevoie) si sa nu l pot opera din cauza tatalui...
Cel mai recent răspuns:
ionelaagapie , utilizator
20:44, 18 Iunie 2014