avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1386 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodie comuna....dreptul de semnatura
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodie comuna....dreptul de semnatura

Buna ziua,sunt o mamica divortata de 2ani,cu un copi de 4ani operat in 2011 pe cord,in Germania,copilul se afla la mine,eu cu tatal lui avem custodie comuna,pensia alimentara a platit o pana in luna noi 2013,cand a ft dat afara de la locul de munca(lucra in cadrul armatei),momentan e plecat in strainatate,in 2ani si a vazut copilul de 4-5 ori ,o singura data la luat fara mine,in rest a vrut sa fiu prezenta si eu la vizita lui,are prog de vizita stabilit,,nu l am respectat niciodata,cand a vrut sa vada copilul,la vazut(din pacate de prea putine ori),dupa copil nu suna,nu se intereseaza de el,nimic..intrebarea mea este:copilul mai are nevoie de o operatie,tot in Germania,noi avand custodie comuna,cum pot pleca cu copilul la operatie,ca nu l pot scoate din tara fara semnatura lui..nu ma intereseaza pensia alim,nimic..doar ca din clipa in clipa,mergand cu copilul la control in bucuresti,din 6 in 6 luni,sa nu mi spuna de o noua operatie(pt ca e nevoie) si sa nu l pot opera din cauza tatalui...
Doamnă, dvs. sunteţi în situaţia în care domnul refuză autoritatea părintească.Eu , în locul dvs., aş cere autoritate unică, procesul durează mult, vine vacanţa judecătorească, este bine ca cererea să fie depusă. Domnul va fi citat, la adresa din buletin sau la adresa indicată de dvs:a părinţilor, adresa de email. Dacă , fiind citat, nu răspunde citaţiei, este lipsa de interes şi aveţi toate şansele să obţineţi autoritatea unică.
Dacă răspunde citaţiei, dar dvs. nu v-a răspuns la apelurile privind acordul pt. plecare la tratament cu copilul, nu v-a răspuns la alte solicitări privind copilul(scrieţi-i la 2 zile,cereţi-i părerea, chiar şi pe facebook, apoi salvaţi, tipăriţi), demonstrează reaua voinţă.
În tot ce scrieţi, vă veţi referi numai la copil.
Multumesc frumos!!
schimbati avocatul daca nu sunteti multumite. problema dvs. necesita urgenta!
Va multumesc frumos!Cu siguranta asa voi face

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodia comuna Iuliana 24 Iuliana 24 Daca intr-un divort sa stabilit custodia comuna iar in decurs de trei ani acesta nu a sunat si nu ia cautat sub nici o forma se poate cere in instanta custodia ... (vezi toată discuția)
Custodia comuna; desi tatal e dezinteresat de copil, se opune iesirii din tara solomonalexa solomonalexa Buna ziua, as dori un sfat referitor la cum as putea primi doar eu costodia fetitei mele. in momentul de fata fetita are 1 an si 9 luni, sunt divortata din ... (vezi toată discuția)
Custodie copil/incredintare copil mihaela_2013 mihaela_2013 Buna seara, Am un copil de 3,5 ani. Tatal a recunoscut copilul, nu am fost niciodata casatoriti. Acum este plecat din tara pe o perioada nedefinita iar eu ... (vezi toată discuția)