Bună seara! Am și eu o situație care consider că este corelată cu defăimarea în mediul online. Eu, având vârsta de aproape 17 ani, doresc să merg cu iubitul meu de 18 ani, cu avionul. Am avut deja o întrebare pe acest site în legătură cu situația aceasta, însă și el a pus o întrebare similară pe un grup de Facebook întrebând ce ne este necesar să avem ca să călătorim amândoi cu avionul, fără părinții mei, ca o mică vacanță de trei zile în care mergem în vizită la mătușa mea iar, în comentarii am dat de o stimată domnișoară pusă pe "scandal", citez comentariul numărul 1: "Cred ca vrea sa o puna la produs, viitorul i l-a stricat deja, de liceu nici nu mai poate fi vb." ; comentariul numărul 2: "sa stea saltea ptr el si altii, sa fie matura cand nu e cazul gatit, călcat, spălat, sex la toate nivelurile, bătaia lui de joc. Ce parinti și-ar lăsa copilul sa mearga cu unul care CICĂ ARE O RELATIE."
Eu personal m-am simțit extrem de jignită de această stimată domnișoară din toate punctele de vedere, aceasta sărind cu propriile sale concluzii la situația noastră, a mea și a iubitului meu, evitând întrebarea noastră, în schimb dânsa a adresat niște cuvinte foarte jignitoare la adresa mea. Doresc să primesc niște sfaturi cu ce pot face în aceasta situație și dacă iubitul meu poate iniția un posibil proces cu această domnișoară. Vă mulțumesc frumos, anticipat!
Salutare, am nevoie de ajutorul vostru în legătură cu câteva întrebări legate de viitoarea mea călătorie avionul. Am vârsta de 16 ani și doresc să călătoresc cu o persoană de 18 ani. Întrebările mele sunt următoarele :
1. De ce am nevoie să merg cu avionul, fiind minoră?
2. La compania Wizz Air, sunt considerată copil și pot solicita să stau gratuit lângă persoană cu care doresc să merg? Pe site am văzut că se percepe o taxă să ai locurile alăturate, mai puțin la copii, însă, când doresc să cumpăr biletele, îmi apare ca un adult, pentru ei, este considerat de la 14+ ani.
Părinții mei mi-au permis să călătoresc doar dacă sunt supravegheată de persoana majoră pe toată durata zborului, țin să menționez că am încercat câteva ore să iau legătura cu ei, însă degeaba, nu am primit nici un răspuns. Apreciez orice informație și orice sfat, mulțumesc anticipat.