avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună seara! Am și eu o situație care consider că ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună seara! Am și eu o situație care consider că este corelată ...

Bună seara! Am și eu o situație care consider că este corelată cu defăimarea în mediul online. Eu, având vârsta de aproape 17 ani, doresc să merg cu iubitul meu de 18 ani, cu avionul. Am avut deja o întrebare pe acest site în legătură cu situația aceasta, însă și el a pus o întrebare similară pe un grup de Facebook întrebând ce ne este necesar să avem ca să călătorim amândoi cu avionul, fără părinții mei, ca o mică vacanță de trei zile în care mergem în vizită la mătușa mea iar, în comentarii am dat de o stimată domnișoară pusă pe "scandal", citez comentariul numărul 1: "Cred ca vrea sa o puna la produs, viitorul i l-a stricat deja, de liceu nici nu mai poate fi vb." ; comentariul numărul 2: "sa stea saltea ptr el si altii, sa fie matura cand nu e cazul gatit, călcat, spălat, sex la toate nivelurile, bătaia lui de joc. Ce parinti și-ar lăsa copilul sa mearga cu unul care CICĂ ARE O RELATIE."
Eu personal m-am simțit extrem de jignită de această stimată domnișoară din toate punctele de vedere, aceasta sărind cu propriile sale concluzii la situația noastră, a mea și a iubitului meu, evitând întrebarea noastră, în schimb dânsa a adresat niște cuvinte foarte jignitoare la adresa mea. Doresc să primesc niște sfaturi cu ce pot face în aceasta situație și dacă iubitul meu poate iniția un posibil proces cu această domnișoară. Vă mulțumesc frumos, anticipat!
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 08:47, 4 Ianuarie 2024
Teoretic, da o poate da im judecata, doar ca nu știu dacă merita bătaia de cap, pierderea de timp și costurile pe care nu aveți siguranța că le veți recupera.
Dacă va indica cu nume sau puteați fi identificata de alte persoane se putea inițiat-o acțiune.Atat timp cât prietenul dvs a pus o întrebare generica și nu a spus merg cu prietena mea pe care o cheamă xy nu ști suferit nici un prejudiciu și sunt șanse 0.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conflict cu preot din cauza unei postari pe facebook izabelalungu izabelalungu Buna seara.Doresc sa pun o intrebare .Pe data de 10 iunie s-au comemorat eroii cazuti pe campurile de lupta.Fiind invatatoare mi-am permis sa merg cu elevii in ... (vezi toată discuția)
Vreau sa plec de acasa ! nu mai pot sta cu parintii! iza308 iza308 Vreau sa plec de acasa, chiar nu mai pot sta cu parintii mei! Mama mea nu ma suporta iar eu nu mai pot sa stau sa fiu batjocorita.am 16 ani pot pleca legal de ... (vezi toată discuția)
Am fost parasita de iubit dintr-o relatie serioasa, fara nici o explicatie!!!! gia95 gia95 Buna ziua si Craciun fericit tuturor! Am 20 de ani, sunt studenta si mi-am dedicat viata studiului, pana acum. Acum cateva luni mi-am gasit un iubit (primul ... (vezi toată discuția)