avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 887 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Am fost parasita de iubit dintr-o relatie serioasa, ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Am fost parasita de iubit dintr-o relatie serioasa, fara nici o explicatie!!!!

Buna ziua si Craciun fericit tuturor!

Am 20 de ani, sunt studenta si mi-am dedicat viata studiului, pana acum. Acum cateva luni mi-am gasit un iubit (primul din viata mea), in acelasi domeniu ca si mine si am trait momente frumoase si intense alaturi de el. I-am cunoscut parintii, si el pe ai mei. Aveam aceleasi gusturi...etc..pot spune ca era copia mea masculina.
Intamplarea a facut sa fi luat meditatii in trecut cu aceeasi profesoara, care in treacat fie spus, am sesizat ca e cam rautacioasa prin atitudine si vorbe, pe mine personal niciodata nu m-a incurajat, ba dimpotriva imi spunea mereu (si pe banii parintilor!!) ca n-o sa intru la facultate.
In ultimele luni, presiunea a fost mare inainte de admitere, asa ca am hotarat sa nu mai merg la ea, si am ales alt profesor. Stiu ca nu i-a convenit acest lucru!!!!
Dupa bac si admiterea cu succes, din prieteni am devenit iubiti, cu baiatul de care am spus mai sus.
Intr-o zi, intamplarea a facut sa fim amandoi in oras, si sa ne intalnim cu profesoara. Ea atunci a facut remarca: ' ce repede te-ai acomodat...", i-a spus prietenului meu ca vrea sa vorbeasca ceva cu el..din politete el a mers cu ea...si...dus a fost...nu a mai raspuns la telefon, ma evita la facultate..mai mult, la doar 3 zile era cu altcineva cu care iese si acum..drama totala..nu am liniste...si cred ca profesoara a avut un rol major in defaimarea mea (nefondata, dealtfel pentru ca eu am fost o fata cuminte pana acum)..I-am dat mesaje profei..nu raspunde...lui, la fel..am incercat sa vorbesc cu tatal lui...mi-a inchis telefonul, usa in nas...nu inteleg nimic..Eu il iubesc in continuare, si simt ca este sufletul meu pereche..Nu stiu ce sa fac, sa aflu ce s-a intamplat, ce putea sa-i spuna atat de urat despre mine...etc. El este un baiat atasat de familia lui, ca si mine, de altfel...dar parca mi se pare influentabil..indiferent ce i s-ar fi spus, consider normal si corect sa fi venit sa ma intrebe pe mine..orice..nu aveam nimic de ascuns, mai cu seama ca ne povestiseram ce facuseram pana atunci amandoi (mai nimic, in afara de scoala).Va rog sa-mi dati un sfat, o idee de cum as putea sa aflu ce i-a spus profesoara, sau ce s-a intamplat, altfel ma gandesc sa strang bani si sa o dau in judecata pentru defaimare, poate asa voi afla adevarul, si pe el sa-l citez ca martor.
Multumesc anticipat tuturor!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 16:20, 25 Decembrie 2014
draga gia 95,

e un episod din viata ta, cum au fost si altele si cum, in viitor, vor mai fi..Viitorul suna bine:) nu-i nici primul si nici ultimul caruia "te daruiesti" sau pe care-l ranesti:)
Milika, iti multumesc pentru raspuns..dar nu stiu cat ai inteles de bine mesajul meu..eu il iubesc...vor mai fi..nu vor mai fi...cineva mi-a rapit dragostea fara ca eu sa gresesc cu ceva...eu il iubesc, gasisem in el tot ce am visat inca de cand eram mic, asa cum viseaza orice fata..nu am visat barbati cu bani..etc...am visat sa fiu iubita...eu vreau ca cine s-a bagat intre noi, sa plateasca. Multumesc inca o data!
Nu prea aveti cum sa trageti la raspundere pe cineva. Dragoste cu sila nu se poate, spune un vechi proverb.
din punct de vedere juridic, as putea deschide proces de defaimare...asta cred ca se poate, nu? dragoste cu sila nu se poate, evident...dar eu stiu ca el ma iubeste, doar ca probabil a crezut niste lucruri neadevarate pentru mine, si nu-mi da ocazia sa aflu despre ce anume e vorba, si eventual sa ma apar. Daca ati incerca sa va puneti in locul meu, cu siguranta ati oferi alt raspuns. Oricum, va multumesc. Craciun fericit!
Cred ca multa lume de pe acest Forum a fost in situatia dvs. si nu a exasperat sa dea pe cineva in judecata.

Aveti cumva dovezi ca ati fost defaimata, deoarece in instanta se merge pe probe si nu pe vorbe ?

Alte discuții în legătură

Poti iubi, romantic vorbind, doua persoane in acelasi timp? Flavyta Flavyta Am o pasiune pentru scris, si in ultima vreme, mi s-a conturat o ideea destul de buna, dupa parerea mea, dar care poate fi extrem de discutabila: poti iubi ... (vezi toată discuția)
Intrebari despre viata si iubire BX BX Cand o inima a fost inghetata de durere, calea catre distrugere mai poate fi evitata sau este ceva predestinat ? Vietile noastre urmeaza o cale foarte lunga si ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,as dori niste sfaturi atât psihologice cat si juridice. ... Anca 34 Anca 34 Buna ziua,as dori niste sfaturi atât psihologice cat si juridice. Aș dori să plec de acasă am 16 ani jumătate, as vrea sa merg la iubitul meu el având ... (vezi toată discuția)