avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Activitate BESTD

Activitate BESTD

Vă mulțumesc pentru raspuns!
O seara frumoasa!

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Cereți informații despre spitalul ,/clinica respectiva verificați pe net trimiteți acolo un mail pt a cere informații etc.Vedeti dacă exista rewiew uri despre clinica pe mai multe site uri,,dacă aveți o adresa întrați pe google maps etcetc.In mod normal nu ar trebui sa plătiți nimic în avans..

Buna seara! Am gasit pe net sediul in Bucuresti al acestui intermediar.
Am verificat si site-ul, pe www.scamadviser.com, este ok site-ul.
Multumesc!

gi-jane2 a scris:

Poate are ceva referinte. Dacă nu exista recomandari, nu dati bani. Personal, nu aveti cum sa va interesați?

Mulțumesc!

Dapix a scris:

Daca nu cunoasteti persoana respectiva, nu aveti cum sa o verificati.
S-ar putea sa fie o teapa, daca va cere deja bani.

Buna seara! Trebuie să obțin a doua opinie vis-a -vis de boala de care sufăr, și am contactat pe cineva care face intermedieri pentru Turcia. Cum pot verifica daca este in regula persoana, in cazul in care îmi cere să transfer bani? Cum sa verific, cum sa procedez?
Discuție Codul muncii
Buna seara! O persoana care sufera de epilepsie este obligata de codul muncii sa raporteze acest lucru la locul de munca? Ce se intampla daca nu o face? A avut o singura criza, si in urma unor investigatii, a primit diagnosticul. Acum face tratament si este ok.
Inregistrare audio
Buna ziua! Daca am o aplicatie pe telefon, care inregistreaza convorbitile mele cu interlocutorul, am dreptul legal sa demonstrez cuiva cu inregistrarea, ca a spus cu totul altceva in convorbire?
Buna seara!
Este normal ca una din obligatiile unui chirias sa sune asa in contract?
"-să suporte cheltuielile pentru degradările de bunuri sau de instalații ale APARTAMENTULUI sau ale apartamentelor vecinilor provocate numai din cauza sa. "
Eu stiu ca din moment ce platesti chirie , si se strica ceva la instalatia sanitara, normal este sa plateasca proprietarul, este casa lui, si la urma urmei este normal sa se uzeze cate o baterie de chiuveta sau cada, ori se sprge o teava. Normal este sa prepare proprietarul, pentru ca este casa lui, nu este asa?
Buna seara! cate zile pe luna am dreptul sa locuiesc intr-un apartament, fara sa particip la cheltuielile asociaţiei cu privire la proprietatea comună?
Buna seara!
Daca locuiesc intr-un apartament numai 10 zile pe luna, am obligatia sa platesc cheltuieli lunare la intretinere? Adica sa ma adauge administratorul la numarul de persoane care locuieste in acel apartament?
Multumesc anticipat!
Bună ziua!
Fondul de rulment trebuie să aibă în mod obligatoriu un protocol scris stabilit de către asociația de proprietari ? Am dreptul să îl cer pentru a-l citi, in calitate de proprietar? Asta pentru că vreau sa aflu daca exista sancțiuni stabilite de către asociația noastră de proprietari, eu nefiind parte la stabilirea acestuia deoarece locuiesc de curând în acest bloc . Pot să cer administratorului acest protocol?