avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 442 soluții astăzi
Forum Activitate irolf

Activitate irolf

Multumesc!
Intreb de drepturi, deoarece n-am gasit nicaieri specificate:
- scutirea de impozit
- obtinerea gratuita a rovignetei - de care am inteles ca benefieciez, dar dupa ce o platisem. Imi pot recupera banii?
- gratuitate bilete tratament... etc.
Sunt incadrata la grad mediu.
Buna ziua.
Imi puteti specifica, va rog, in baza carei reglementari, persoanele cu grad de handicap beneficiaza de numar de zile in plus la concediul de odihna?
Si, mi-ar fi de folos lista actualizata cu posibilele scutiri/beneficii de care beneficiaza o persoana cu grad de handicap. Tot ceea ce am gasit ba este modificat, ba abrogat.
Multumesc anticipat!
Multumesc pentru explicatii!
Buna seara/ dimineata. Conform legii 448/2006, art 82, pct g, este valabil INDIFERENT de gradul de handicap?
Multumesc, astept lamuriri.
Buna seara.
Am un copil mic, de pana in 2 ani, care nu suporta sa stea in scaunelul special de masina. Devine foarte nervos si agitat din momentul in care il urc in auto.
Stiu ca exista o varianta legala de scutire purtare centura pentru adulti.
Unde pot gasi lista afectiunilor pentru scutire purtare centura in cazul copiilor?
Multumesc!
Răspuns la discuția suspendare stimulent de insertie
Buna ziua.
In timp ce purtam aceasta conversatie am primit un plic ce contine 4 acte:
1. decizia de acordare a indemnizatiei de CCC;
2. decizia de suspendare a indemnizatiei CCC si acordare stimulent;
3. decizia de suspendare stimulent pentru o luna;
4. decizia de acordare/reluare stimulent dupa o luna.
Precizez: toate 4 intr-un plic, in conditia in care in cateva zile copilul implineste 1 an. Adica, primul act mentionat trebuia trimis din ianuarie...
De tot rasul!!!
:hammer:
Sa recapitulez, daca am inteles bine: eu, solicitand CCC 1 an, se putea ca sotul sa beneficieze de CCC in luna a 12-a doar. Am inceput serviciul cand copilul avea 10 luni, deci voi primi stimulentul pana cand implineste 2 ani. Iar suspendarea acestuia, pentru ca sotul nu ramane in CCC poate fi suspendat in luna 12 sau 24?
Multumesc!
Voi adresa o reclamatie in scris, scriind si ceea ce mi-ati trimis dumneavoastra.
Retin si faptul ca ma pot adresa unui for superior.
Nu am primit raspuns in scris. Optasem pentru a sta in CCC 1 an si de aceea mi-a dat aceasta explicatie. E corect? Se poate sa am un raspuns bazat pe lege, ca sa pot contracara actiunea? Multumesc.
Buna seara.
Astazi am fost informata ca mi-a fost suspendat stimulentul de insertie pentru luna premergatoare datei in care copilul implineste 1 an. Mentionez ca tatal copilului nu ramane in CC si, deoarece am fost informati gresit, nu a depus declaratia ca nu intrerupe contractul pentru luna a 12-a.
Intrebarea este: ESTE CORECTA ACEASTA SUSPENDARE, IN VIRTUTEA FAPTULUI CA SOTUL NU FIGUREAZA NICI IN CC NICI IN STIMULENT? ESTE LEGALA ACEASTA PROCEDURA?