Bună ziua bunica decedata de 16ani,oarinti mei de 3 ani. Părinți mei au stat cu bunica, mama are o sora care cu 25 ani în urma a fost plătită din partea tatălui dar nu sa făcut acte dar sunt persoane care știu asta martori. Acum ea cere jumătate din tot. Părinți mei au plătit impozite și eu decind au decedat părinți mei ce este de făcut în acest caz.
Bună ziua as dori niște răspunsuri la niște întrebări.
După o persoana decedata de 16 dacă se face succesiune cit se plătește.
Este vb despre casa bunici care a decedat de 16 ani, mama de 3 ani. Părinți mei au stat cu bunica în casă. Mama are o sora care acum vrea partea ei din casa bunici. Dar părinți mei au îngrijiți, înmormântați. Acum vrea jumătate din tot deacolo. Ai mei au construit acolo, au renovat în acea curte. Ce este de făcut?
Mătușa a primit parte după tatăl ei după vinderea altei casa a primit la acea perioada bani citi erau, dar nu sa făcut act doar martori foarte mulți cărora Lea spus bunica mea. Mătușa uneori recunoaște uneori spune ca noi nu putem dovedi. Iam spus ca prin tribunal și ar fi în stare sa oare pe Biblie sa minta, a spus ca da ca mulți fac asta. Ce miati recomanda?
Aștept cu nerăbdare răspunsul dumneavoastră.