avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 996 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua bunica decedata de 16 ani, parinti mei de 3 ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua bunica decedata de 16 ani, parinti mei de 3 ani. Părinții ...

Bună ziua bunica decedata de 16ani,oarinti mei de 3 ani. Părinți mei au stat cu bunica, mama are o sora care cu 25 ani în urma a fost plătită din partea tatălui dar nu sa făcut acte dar sunt persoane care știu asta martori. Acum ea cere jumătate din tot. Părinți mei au plătit impozite și eu decind au decedat părinți mei ce este de făcut în acest caz.
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 15:59, 13 Februarie 2024
Legal, trebuie facuta succesiunea, mai intai dupa bunici, in ordinea decesului acestora, apoi dupa parinti, in ordinea decesului acestora. in final apar mostenitorii si cota parte pentru fiecare. Costurile pot fi consistente. Este de preferat o intelegere pe cale amiabila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune cu probleme Nico brad Nico brad Bună ziua as dori niște răspunsuri la niște întrebări. După o persoana decedata de 16 dacă se face succesiune cit se plătește. Este vb despre casa ... (vezi toată discuția)
Mostenire dupa sora decedata irisp irisp Daca sora a murit si copilul sorei a murit si el, succesiunea nu a fost facuta, eu ca frate am drept la mostenire impreuna cu cumnatul meu? (vezi toată discuția)
Dezbatere mostenire giovi_mik giovi_mik buna ziua.in legatura cu dezbaterea de mostenire:acum o luna si jumatate mi-a decedat tatal,nu am fct dezbaterea;la doua saptamani dupa decesul tatalui,a ... (vezi toată discuția)