avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 260 soluții astăzi
Forum Activitate narcis_vl_ro

Activitate narcis_vl_ro

Răspuns la discuția cat de mult poate tine un divort
si inca o problema peste 2 zile am inca o infatisare cu martori tinand cont ca recipita s-a intors din italia fiind semnata este posibil ca aceasta sa fie si ultima infatisare?
va rog din suflet raspundeti-mi pentru ca stau ca pe ghimpi :((((#-o#-o:sorry::(X-(:stunned:
Răspuns la discuția cat de mult poate tine un divort
dar daca tatal lui natural il recunoaste ca fiind tatal tot asa o sa se intample adica sa fie trecut pe numele fostului sot?
Răspuns la discuția cat de mult poate tine un divort
atunci sa inteleg ca ei ce fac e un abuz de nu vor sa treaca la faza urmatoare asa este?
Răspuns la discuția cat de mult poate tine un divort
recipisa este semnata cum ca a primit acele acte pe care i le-am trimis(care mi-au fost date de la judecatorie sa le trimit numai ca acele acte nu s-au intors cu nici un raspuns..... se poate trece la faza urmatoare daca recipisa a fost semnata?

iar despre copil daca este recunoscut de tatal lui ce nume va purta eu cat si tatal vrem sa poarte numele tatalui nu al fostului sot se poate asa ceva?
va multumesc
Răspuns la discuția cat de mult poate tine un divort
deci sa inteleg ca daca cer sa se judece in lipsa lui si sunt si martorii prezenti mi se va da divortul?
Răspuns la discuția cat de mult poate tine un divort
mie mi s-a spus de avocat ca acum la urmatorul termen care este si cu martori se poate sa mi se acorde divortul...... are dreptate sau sunt dusa cu zaharelul??
iar daca el nu raspunde la procedura de citare ce se intampla?daca nu va raspunde niciodata ?este deja un an in care el nu raspunde..... cand mi se va termina si mie calvarul???
Răspuns la discuția cat de mult poate tine un divort
el este citat de un an mi s-a luat de cate ori a fost citat dar nici un raspuns confirmarea arata ca actele au fost primite dar nici un raspuns...... daca el nu vrea sa raspunda ce e de facut?????
de un an am divortul pus pe rol si nici pana acum nu s-a solutionat
eu deja mi-am refacut viata astept un copil in februarie si astept sa mi se desfaca casatoria pentru a putea face cununia dar nu pot ca judecatori nu imi da divortul.fostul sot e inchis pentru crima in italia pentru 18 ani
sunt disperata nu mai stiu ce sa fac mi s-a luat de atatea amanari credeti ca la urmatoare infatisare mi se va da decizia finala sau o sa mai dureze, am pus la dosar toate actele reportaje din ziar cum el e inchis acolo
mai jos am pus ce mi s-a spus la fiecare infatisare, am si avocat.... dar degeaba de ce dureaza atata.....

03/02/2009 în baza art.242/1 precum şi disp.art.614Cod procedură civilă urmează să dispună suspendarea cauzei. Suspendat
09/06/2009 Încuviinţează proba testimonială cu 2 martorii solicitată de reclamantă şi acordă termen la data de 22.09.2009 Amânat
16/12/2008 în vederea recitării pârâtului prin scrisoare recomandată. Amânat
17/03/2009 în vederea recitării pârâtului la noua adresă din Italia. Amânat
18/11/2008 în vederea citării pârâtului la Penitenciarul "Regina coelli" Amânat
22/09/2009 Amână judecarea cauzei la data de 24.11.2009 , pentru când se va recita pârâtul şi pentru când reclamanta va prezenta martorii încuviinţaţi Amânat
24/11/2009

da mai aveam ne voie de o co0nfirmare va multumesc tare mult =D>
deci sa inteleg ca nu ma afecteaza si pot intra linistit in concediu de cresterea copilului dar cu conditia sa nu am mai mult de jumatate din luna de concediu fara plata nu?