freeelis a scris:
@ frozen_rosse
Recitind inca o data mesajul dvs , cred ca aici nu mai este vorba despre o interdictie privind concedierea prevazuta de art.60 alin.1 C.mun. ... ci cred ca poate fi vorba despre o incalcare a conditiilor de forma a deciziei sau notificarii de incetare a c.i.m. ..
In mesajul initial ati facut precizare ca c.i.m. este incheiat pentru o perioada de proba de 90 de zile ... fapt ce denota , ca acesta este psoibil sa se fi incheiat numai pentru aceasta perioada (durata determinta) ...
Exact asta spuneam.......avand in vedere ca mi-a spus ca este vorba despre perioada de proba de 90 zile banuiam ca sunt incidente prevederile art. 31 din codul muncii....CIM pe perioada nedeterminata.....
Multumesc mult oricum, o sa verific maine actele si o saincerc sa iau o decizie.....Dreptul muncii nu este punctul meu forte, din pacate.....:(
Cred ca maine va fii cea mai haotica consultanta juridica pe care am dat-o vreodata, din nou, din pacate.....pentru ca mi-e mila de aceasta persoana si pe de cealalta parte ma simt neputincioasa pentru a o ajuta.....mai ales ca perioada de proba poate inceta printr-o simpla notificare atat in timpul derularii acesteia cat si la ajungerea la termen....