Buna ziua!...de aproape 6 ani , am cumparat un apartament printr-un act de vanzare cumparare incheiat perfect legal cu respectarea legislatiei in vigoare.Cu toate acestea atat de la Administratia Fiscala cat si de la Registrul Comertului vin pe adresa mea tot felul de instiintari, privind nedepunerea bilantului contabil pe diversi ani, a unei firme despre care nu am cunostiinta(mentionez ca eu nu am nici o firma la aceasta adresa si nici nu am incheiat cu nimeni vreun contract privind sediul vreunei firme la adresa la care locuiesc )Am invederat instantei faptul ca la adresa la care locuiesc, in locuinta a carui proprietar sunt, nu are sediu si nu desfasoara activitate nici o firma, ca atat la cumpararea locuintei si nici ulterior nu am incheiat nici un fel de contract in acest sens cu nimeni(atunci cand am facut acest lucru primisem la adresa mea pe numele FIRMEI o citatie de propunere de dizolvare si radiere a firmei din partea Registrului Comertului)....Ce este de facut pentru ca eu doresc sa vand acest apartament si nu as vrea sa am probleme....
Cu respect, va multumesc pentru raspuns.....
Buna ziua!
Lucrez in cadrul unei institutii din administratia publica ca personal contractual din anul 2006 in functia de Sef-Birou Secretariat-Registratura,functie pe care am ocupat-o(prin concurs)pana la data de 01.01.2010.La acea data printre conditiile cerute pentru ocuparea acestei functii erau studiile medii.
Ca urmare a intrarii in vigoare a noii legi 330/2009 privind salarizarea personalului platit din fonduri publice, coroborata cu legea 188/1999 privind statutul functionarilor publici republicata cu modificarile si completarile ulterioare, a referatului de specialitate intocmit de Serviciul Resurse Umane prin care se cerea transformarea postului din studii medii in studii superioare si a aprobarii statului de functii pe 2010 de catre ordonatorul principal de credite....toate acestea reprezentand baza legala in temeiul careia am fost schimbata din functia de sef-birou incepand cu data de 01.01.2010.
Aici ar mai fi ceva important de spus:
-decizia este de la 01.01.2010 desi data comunicarii este 02.02.2010( mentionez ca in perioada 04.01.2010- 08.01.2010 am fost prezenta la serviciu, in perioada 11.01.2010- 29.01.2010 am fost in C.O mi-am sustinut examenele anului 3 din cadrul Facultatii de Drept);
-la eliberarea din functie mi s-a comunicat sa-mi termin studiile si,,mai vorbim,, si ca in continuare voi beneficia de toate drepturile inclusiv de sporul de conducere, lucru care se si intampla de altfel.
Acum, dupa ce v-am adus la cunostiinta cateva detalii, zic eu necesare, pentru a va forma o idee, va rog sa aveti amabilitatea sa-mi raspundeti la cateva din intrebarile care imi creaza o serie de suspiciuni:
1.dece mai era nevoie de numirea unui nou sef de birou(cica temporar??) pe care sa-l plateasca cu spor de conducere(unde sunt economiile mult trambitate???) din moment ce eu primesc sporul de conducere?
2.o serie de neconcordante, (ma refer mai exact la date de inregistrare a documentelor, pe care daca as fi fost la serviciu le-as fi sesizat din timp, dar sa asteptat plecarea mea in concediu de odihna) intre intocmirea referatului de specialitate emis de Resurse Umane prin care se cerea transformarea postului, aprobarea Statului de Functii, emitere si comunicare decizie...
3.daca s-ar fi dorit ,as fi putut ramane in functie cu obligativitatea ca in termen de 5 ani sa-mi termin studiile...asa cu prevede legea?
4.la terminarea studiilor voi fi repusa in functie sau mi se va indica sa urmez o post-universitara sau master?( in conditiile in care ,,omul sefului,,nu are nimic comun cu aceasta activitate chiar mi-a declarat ca nu se baga peste mine, ca nu se pricepe nici la secretariat, nici la registratura nici la arhiva)
5.nu trebuia ca pana la aceasta ora, ba chiar de la comunicarea deciziei sa am o noua fisa a postului de referent 1A?....ma intreb ptr. eventualele abateri chiar si involuntare pe care as putea sa le comit eu nestiind care imi sunt noile atributii, cum as putea sa fiu cercetata si sanctionata disciplinar?..
.....si ar mai fi multe de spus, dar timpul dvs. este atat de pretios, incat m-as multumii si v-as multumii daca m-ati ajuta cu elucidarea intrebarilor mai sus-mentionate
CU STIMA