buna ziua, vrem sa aducem un cenzor la asociatie care are studii superioare economice dar nu este proprietar. doreste sa presteze fara salariu. ce modalitati legale exista? vad ca art 46(2) prevede CIM.
Buna ziua, am nevoie va rog de o lamurire referitoare la alegerea unui cenzor pentru o asociatie micuta de proprietari. Am gasit o persoana dispusa sa fie cenzor(are studii economice), insa este doar locatar in bloc, nu si proprietar in acte. Exista vreo parghie legala sa o punem cenzor ? Nu doreste salariu, toata treaba este facuta gratuit. Multumesc
Probabil nu am fost destul de clar.
Cel de al2lea PV este pt refuz legitimare la locul faptei.
Practic am trimis datele de identificare și am primit înapoi PV pt oprire interzisă + PV refuz legitimare la locul opririi interzise.
Îmi este clar acum că este o tehnică de a face procesul de contestație mai greoi și mai costisitor fiind prima dată când au de 2 PV emise pt fapte petrecute în același moment.
Mulțumesc
Buna ziua,
Se da urmatoarea speta:
Primit prin posta solicitare de la politia locala sa ofer datele conducatorului care a condus masina in ziua X pe str Y.
M-am conformat.
Primit dupa cateva saptamani 2x PV de contraventie, unul pt oprire neregulamentara si altul pentru refuz legitimare.
Imi este putin neclar, 1. Daca nu trimiteam datele conducatorului, primeam amenda pt refuz insa nu puteau da amenda pt oprire neregulamentara, corect ? Mi se pare cel putin ciudat.
2. De ce 2 PV separate ? Nu am intalnit niciodata asa ceva. In instanta trebuie contestate separat sau se pot contesta ambele in aceeasi plangere?
Multumesc mult