avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 685 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, am nevoie va rog de o lamurire referitoare ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, am nevoie va rog de o lamurire referitoare la alegerea ...

Buna ziua, am nevoie va rog de o lamurire referitoare la alegerea unui cenzor pentru o asociatie micuta de proprietari. Am gasit o persoana dispusa sa fie cenzor(are studii economice), insa este doar locatar in bloc, nu si proprietar in acte. Exista vreo parghie legala sa o punem cenzor ? Nu doreste salariu, toata treaba este facuta gratuit. Multumesc

Alte discuții în legătură

Cenzor asociatie de proprietari cerasela2018 cerasela2018 Cenzorul - proprietar din bloc, cu contract de mandat si-a dat demisia. Si in cazul contractului de mandat este valabil preavizul de 20 zile lucratoare sau ... (vezi toată discuția)
Studii cenzor cristian_conea cristian_conea Buna ziua, O singura intrebare: Cenzorul trebuie sa aibe studii economice? In L230/2007 art.21(2) si in HG 1588/2007 art.19(2) se specifica \"CEL PUTIN ... (vezi toată discuția)
Studii cenzor legea 196/2018 Adriana Moraru Adriana Moraru Cenzorul asociatiei noastre de proprietari are urmatoarele studii: - 1978-1982 Liceul Militar de Marina \" Al. I. Cuza\" - 1982-1986 Institutul de Marina ... (vezi toată discuția)