avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Activitate Ionut774

Activitate Ionut774

Fostul propietar nu a schimbat domiciliul la banca
Sunt student si am luat in chirie un apartament cumparat de noii propietarii de vro 2 luni, propietara veche are datorii la banca pe care nu le-a platit dar toate citatiile inca vin la adresa ei veche, azi am primit un plic mare de la curtea judecatoresca pe numele dansei, nu l-am deschis ca nu cred ca am voie.
Eu ar trebuii sa fac ceva?
O sa vina cineva sa o caute pe doamna aici?
Buna ziua, am solicitat acum o luna eliberarea unei copii legalizata a unei hotărâri judecătorești emisa de Curtea de Apel Galati de pe registratura.rejust.ro dorind sa imi fie trimisa prin posta ca ulterior sa o dau executorului judecatoresc.
Este normal sa dureze atat?
Nu am fost informat de nimic altceva pe email decat confimarea timiterii cererei mele
Buna ziua, acum in urma cu un an am dat in judecata Comisia Pentru Protectia Copilului in urma ce copilul cu un grad de handicap grasit pierzand beneficiul de a avea asistent personal. Am castigat cazul la tribunal, comisia a facut recurs ajungad cazul la curtea de apel Galati. Cazul sa incheiat in noiembrie , curtea decizand ca respinge recursul. Asadar am castigat, cred. Astazi mi-a venit hotararea de acolo "Comunicare hotarare civila" unde se spune ca obliga pe recurentul parat la plata catre intimatul- reclamantul cheltuielile de judecata. De asemne scrie ca e definitiva si dupa citez "Pronuntata la data ... solutia urmand sa fie pusa la dispozitia partilor prin grefa instantei"
Ce fac de acum?
Ce insemna decizia asta?
Asta e toata decizia? dat fiind faptul ca eu am luptat in instanta pentru a recastiga venitul asitentului personal
Va rog sa ma scuzati de deranj, dar pentru mine limbajul acesta ma depaste.