avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, acum in urma cu un an am dat in judecata ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, acum in urma cu un an am dat in judecata Comisia Pentru ...

Buna ziua, acum in urma cu un an am dat in judecata Comisia Pentru Protectia Copilului in urma ce copilul cu un grad de handicap grasit pierzand beneficiul de a avea asistent personal. Am castigat cazul la tribunal, comisia a facut recurs ajungad cazul la curtea de apel Galati. Cazul sa incheiat in noiembrie , curtea decizand ca respinge recursul. Asadar am castigat, cred. Astazi mi-a venit hotararea de acolo "Comunicare hotarare civila" unde se spune ca obliga pe recurentul parat la plata catre intimatul- reclamantul cheltuielile de judecata. De asemne scrie ca e definitiva si dupa citez "Pronuntata la data ... solutia urmand sa fie pusa la dispozitia partilor prin grefa instantei"
Ce fac de acum?
Ce insemna decizia asta?
Asta e toata decizia? dat fiind faptul ca eu am luptat in instanta pentru a recastiga venitul asitentului personal
Va rog sa ma scuzati de deranj, dar pentru mine limbajul acesta ma depaste.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:11, 25 Ianuarie 2024
O puteti in executare ..fie depuneti la DGASPC o cerere in acest sens, fie apelati la un executor judecatoresc.
Trebuie să așteptați să primiți comunicarea scrisă a instanței, cu motivarea.
Apoi mergeți la instanță să cereți legalizarea hotărârii, și o puneți în executare.
Pentru legalizare trebuie să plătiți 5 lei taxa de timbru, la direcția de taxe și impozite de la primărie.
Ultima modificare: Joi, 25 Ianuarie 2024
Dapix, utilizator
Ionut774 a scris:

....Astazi mi-a venit hotararea de acolo "Comunicare hotarare civila" unde se spune ca obliga pe recurentul parat la plata catre intimatul- reclamantul cheltuielile de judecata. De asemne scrie ca e definitiva si dupa citez "Pronuntata la data ... solutia urmand sa fie pusa la dispozitia partilor prin grefa instantei"
......

Mergeti la instanta si solicitati eliberarea unei copii lealizate de pe hotararea pronuntata ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de grefa maria1956 maria1956 Buna ziua, la Curtea de Apel Bucuresti am castigat recursul si trebuie ca sentinta sa fie legalizata si ivestita cu formula executorie va rugam sa ne spuneti ... (vezi toată discuția)
Cum se face pentru repunere pe rol proces.? - un proces a fost ... oanaportar oanaportar cum se face pentru repunere pe rol proces.? - un proces a fost suspendat cât s-a judecat alt proces - procesul judecat a fost câștigat - acum trebuie ... (vezi toată discuția)
Sentinta proces civil- litigii de munca pitic1991 pitic1991 Buna seara, Am si eu o intrebare. O sentinta definitiva si irevocabila emisa de Curtea de Apel in urma recursului unui proces - Litigii de munca - se ... (vezi toată discuția)