avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Activitate ramona_popov

Activitate ramona_popov

Buna ziua!
Ce trebuie sa facă o persoana salariata pt a deveni tutorele unui minor de 14 ani care face parte dintr o familie numeroasa cu ambii părinți fara proprietate și fără serviciu ? Mulțumesc.
In speta pe care o tratează link ul pe care mi l ati indicat,se tratează alta situație decât cea propusă de mine .

INTTEBARE: in cazul in care sunt intabulate atât suprafața măsurată (mai mare) ,cat și cea din acte (mai mica),ce justificare cu act normativ exista pt alegerea suprafeței măsurate ,mai mari ,in afara de art.40 din legea 7/96?
Mulțumesc anticipat!
Va multumesc!
Insa , ati putea sa faceti trimitere la vreun articol de lege concret care sa confirme acest lucru, va rog frumos? -deoarece mi se spune ca se ia in considerare suprafata mai mare , adica cea masurata , cf. art.40 din legea 7/96...
Buna ziua!

Am un CVC in care se mentioneaza si suprafata din acte (mai mica) si suprafata masurata (mai mare , dar cu sub 5 %). Cartea funciara a fost facuta in aceeasi zi cu CVC , in care s au intabulat ambele suprafete . Pe care suprafata o iau in considerare si in ce baza legala ,mai ales ma interesaza ,cand imi fac o cerere de sprijin pt fonduri europene? Multumesc.