avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Activitate IonCatalin12

Activitate IonCatalin12

Bună ziua,
Am dobândit o gradina moștenire, gradina are foarte multă verdeață, am tăiat eu toată verdeața dar nu am unde s-o duc.
Am vorbit cu primarul sa ma ajute s-o ducem undeva și ca plătesc și eu 4-5 mil. lei dar tot ma amână. GRADINA nu este mare 360 m.
Ce trebuie sa fac,unde sa ma adresez? PRIMARUL INVOCĂ TOT FELU DE ,,CHICHIȚE
Nu pot sa dau foc sunt case în împrejur!
EXISTA O LEGE PE CARE S O APLIC?
Bună ziua,mama deține un pământ care era dat în arenda.Contractul s-a terminat și firma respectiva a trimis un reprezentant la mama și a păcălit o sa semneze un nou contract,cerându-i și o copie după buletin.
Se poate ,,răsturna "acel contract dacă bătrâna a fost pacalita?Cum?
Se poate face ,,șmecheri "...ma refer la strămutare, dacă primăria face cadastru
Dacă da,ce trebuie sa facem sau ce trebuie sa urmărim
Cu stima
Ion Cătălin

Madalina Pascu a scris:

Buna ziua, da.

Bună ziua,
Deținem 5000mp într-o parcela prin sentința civilă, Este normal sa ne ceara copie după sentința civilă Cadastristul angajat de primarie care se ocupa de cadastru parcelei respective?
Primăria se ocupa de cadastru
Bună seara,pentru un supliment de moștenire trebuie sa fie prezenți toți moștenitori?

Valeriu Chirita a scris:

Buna ziua. Nu, au acceptat deja succesiunea.

Mulțumesc

Valeriu Chirita a scris:

Buna ziua. Nu, au acceptat deja succesiunea.

Dacă în urma unei sentințe civile moștenitori care au devenit moștenitori în dosar si fac declarați de renunțare la moștenire, declarațiile sunt valabile
?
Bună seara,după bunica s-a judecat în instanță,dar cu totul alt ceva...adică niște pământuri care erau cu frați bunicii.
Noi vrem sa dezbatem după Bunic și automat întra și bunica ca au fost căsătoriți și au construit casa împreună!!!
Deci cine ne poate îndruma, ajuta...cum am spus am făcut și o plângere la cam.notarilor.
Este un pic mai complicat....cine ne poate ajuta Trebuie citit toată conversația de la început!

raluk0207 a scris:

Ați spus că după bunic, nu v-ati înțeles și ca aveți deja o hotărâre judecătorească.

Acum vreți sa dezbateti succesiunea după bunica.
Dezbateti succesiunea după bunica.

Cu ce va încurcă faptul ca dosarul succesoral după bunic apare înregistrat la notar, din moment ce între timp ați rezolvat la instanță?

Bună ziua,dacă eu am făcut dovada ca sunt mostenitor al bunicii, bunicul meu la camera notarilor pentru mutarea dosarului la alt notar ,mai este nevoie de certificat de calitate de mostenitor?
Cu stima

IonCatalin12 a scris:

Bună ziua,
Și dacă notarul nu vrea sa.l scoată de la camera notarilor......se încăpățânează,
Noi nu putem sa mergem la alt notar pentru ca apare dosarul la camera notarilor
Ce putem face?
Unde sa ne adresam?
Pentru ștergerea de la camera notarilor!!!

Bună ziua,
Și dacă notarul nu vrea sa.l scoată de la camera notarilor......se încăpățânează,
Noi nu putem sa mergem la alt notar pentru ca apare dosarul la camera notarilor
Ce putem face?
Unde sa ne adresam?
Pentru ștergerea de la camera notarilor!!!