avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Activitate Elea V

Activitate Elea V

Buna ziua ca nud proprietar ai drept de a intra în casa ocazional de a verifica cum arată in ce condiții e intretinuta .Va mulțumesc
Art 746 ? Ce conține?

adriandimitriu a scris:

Există câteva situații de stingere a uzufructului înainte de termen (NCC Art. 746u)

A făcut scurgerea de la wc in fântâna din curtea casei și acum voi avea eu probleme?

adriandimitriu a scris:

Există câteva situații de stingere a uzufructului înainte de termen (NCC Art. 746u)

Buna sunt nudul proprietar al unei case și fostul soț are uzufruct viager cota 1/1 se poate anula uzufructul viager .sau el poate folosi toată casa cat trăiește.
Și se poate anula uzufructul viager??
Dacă uzufructul viager face scurgerea de la wc in fântâna din curtea casei fara că nudul proprietar să știe ce se poate întâmpla.Multumesc
Buna daca ai uzufruct viager asupra unui imobil soțul sau soția are dreptul legal de a locui în acea casa fara semnătura nudului proprietar? Mulțumesc
Buna seara.Am cumpăr o casa acum 9 ani și fostul soț are uzufruct viager eu sunt proprietara .Se poate anula drept lui de uzufruct viager ținând cont că timp de 2 ani i-am trimis bani din UK sa plătească o datorie la banca și nu a plătit. A ajuns casa la executor judecătoresc și am dovezi cum i-am trimis bani sa plătească.dupa toate acestea am divorțat