avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Activitate Mari2612

Activitate Mari2612

Bună seara!
Va rog dacă poate cineva sa ma lămurească cu un răspuns vis a vis de parcarea din fața blocului ,unde mașinile sunt parcate la mai puțin de 1 m de geamuri.Eu locuiesc la parterul blocului și am geamul de la dormitor si cel de la sufragerie pe partea cu parcarea, unde locatarii din bloc parchează foarte aproape de clădire. Disconfortul fonic este foarte deranjat , iar vara nu se pot tine geamurile deschise pentru ca tot gazul de la țevile de esapament sunt în camera.Exista vreo forma legala prin care se poate rezolva aceasta problema ? Știu ca exista o lege care interzice parcarea la mai puțin de 5m față de geamurile locuințelor, însă în zona unde stau este o problema generala,bănuiesc ca responsabili sunt cei de la primărie care și au dat avizul pentru astfel de construcții cu parcarea in fata imobilului
nerespectand legea. Va mulțumesc anticipat!
Bună ziua, îmi puteți spune va rog, cum se procedează în situația în care într un condominiu la ședințele adunării generale prezenta este mai mica de jumătate de fiecare data ,.acesta situatie se repata de câțiva ani, cei prezenți nu pot lua decizii fiind obligați sa reconvoace ședința și astfel sa ii determine și pe cei prezenți sa renunțe sa se mai prezinte .Exista o baza legala prin care sa reușim sa mobilizam un număr cât mai mare al locatarilor? Va mulțumesc anticipat!