avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 681 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua, îmi puteți spune va rog, cum se ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua, îmi puteți spune va rog, cum se procedează în ...

Bună ziua, îmi puteți spune va rog, cum se procedează în situația în care într un condominiu la ședințele adunării generale prezenta este mai mica de jumătate de fiecare data ,.acesta situatie se repata de câțiva ani, cei prezenți nu pot lua decizii fiind obligați sa reconvoace ședința și astfel sa ii determine și pe cei prezenți sa renunțe sa se mai prezinte .Exista o baza legala prin care sa reușim sa mobilizam un număr cât mai mare al locatarilor? Va mulțumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Ce se intampla daca la sedinte nu sunt prezenti 50% + 1 dintre proprietari ? stanciu4444 stanciu4444 Ce se intampla daca la sedintele de bloc nu sunt prezenti 50% + 1 dintre proprietari ? De exemplu pentru luarea unor decizii cum ar fi: reparatii capitale, ... (vezi toată discuția)
Obligativitate participare cheltuieli reabilitare termica elenagabi elenagabi Va rog mult sa ma lamuriti si pe mine in urmatoarea problema. Daca Adunarea Generala a asociatiei a decis reabilitarea termica a blocului (cu majoritatea ... (vezi toată discuția)
Asociație locatari care este procedura legală în legătură ... CM1968 CM1968 Asociație locatari Care este procedura legală în legătură cu ședințe asociație ? (când numărul de participanți nu sunt suficienți, adică 50% ... (vezi toată discuția)