Bună seara!
Va rog dacă poate cineva sa ma lămurească cu un răspuns vis a vis de parcarea din fața blocului ,unde mașinile sunt parcate la mai puțin de 1 m de geamuri.Eu locuiesc la parterul blocului și am geamul de la dormitor si cel de la sufragerie pe partea cu parcarea, unde locatarii din bloc parchează foarte aproape de clădire. Disconfortul fonic este foarte deranjat , iar vara nu se pot tine geamurile deschise pentru ca tot gazul de la țevile de esapament sunt în camera.Exista vreo forma legala prin care se poate rezolva aceasta problema ? Știu ca exista o lege care interzice parcarea la mai puțin de 5m față de geamurile locuințelor, însă în zona unde stau este o problema generala,bănuiesc ca responsabili sunt cei de la primărie care și au dat avizul pentru astfel de construcții cu parcarea in fata imobilului
nerespectand legea. Va mulțumesc anticipat!
Despre ce fel de parcare este vorba? Parcarea privata a unui imobil? Parcare amenajata de primarie? Sau e vorba de un loc folosit drept parcare fara a fi special amenajat in acest sens?
Daca e vorba de o parcare privata, cu locuri de parcare vandute special in acest sens, practic nu prea mai aveti ce face. Ati putea verifica daca a existat o autorizatie de constructie pentru acele locuri, daca a existat un aviz etc...
Daca e vorba de o parcare amenajata de primarie, cu locuri concesionate ati putea face o plangere la primarie.