avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 377 soluții astăzi
Forum Activitate Abraham008

Activitate Abraham008

Toata intamplarea a fost acum 3 luni cand la o petrecere intr-un club un baiat de 21 de ani (aceasi varsta ca si mine) s-a luat de prietena mea. Eu m-am dus sa o i-au pe ea si sa evit alte conflicte. In momentul cand am luat-o de mana celalat a tras-o inampoi pe ea si m-a impins pe mine "Ce o iei asa cu japca?" cu toate ca stia ca sunt prietenul ei. Apoi am iesit afara sa discutam sa vedem care e treaba. Afara eu eram singur si EL era cu alti 6 amici. Au urmat provocar verbale din partea lor. Eu l-am lovit pe cel care s-a luat de piretena mea si a cazut (Nu s-a lovit de nimic altceva in cadere, s-a ridicat imediat inapoi, mai mult s-a dezechilibrat si din cauza ca era ametit). Acum dupa 3 luni primesc invitatie la poltie cu privire la plangerea depusa de acel tip. Aflu ca si-a scos certificat medic-legal cu 45-50 zile ingrijiri medicale c mi se pare f f f f mult. Polititsul care se ocupa de caz mi-a zis ca si el vrea impacare si sa ne impacam. Ieri imi da sms ca vrea 20.000 RON (200.000.000) pentru impacare. O suma care nu am de unde sa i-o dau nici in cele mai mari fantezii ale lui. El are pus avocat. L-am vazut si eu e un tip tanar fara prea multa experienta. Am sie u martori 3 la numar cu prietena mea 4. Da-ti un sfat sau spuneti ce se poate inampla mai departe daca se incepe urmarirea penala si ce as putea face pentru ca cu toate ca l-am lovit el clar a apelat la relatiile si spagi pt certificatu ala si nu vrea decat sa se razbune acum.Multumesc
EU ama vut un conflict joia trecuta pe 6 nov, cu un baiat de 21 de ani (aceasii varsata ca mine) la o petrecere un pic ametit si eu si el. Ne-am rafuit, adica eu i-am aplicat lui 3 pumni in fata, nu sunt genu bataush sau huligan, dar pur si simplu nu am suportat sa ma ia peste picior. Au trecut 7 zile de la incident. Mai poate depune plangere la politie sau ceva? M-am interesat de el si chiar mi-am cerut scuze pt c s-a intamplat. Am aflat ca nu are semne pe fata, vanatai doar ca il doare maxilaru si vb cam printre dinti, in rest e teafar, merge, mananca, nu a stat prin spitale . Are numarul meu de telefon de luni, id de mess, deci poate lua legatura cu mine oricand, da nu o face. Ma agit eu mai mult pt el sa stiu ca e in regula. Partea asta cu lipsa de comunicare mi-a ridicat niste semne de intrebare : Mai poate depune plangere dupa 7 zile? Mai poate depune plangere impotriva mea daca nu are semne vizibile? La ce as putea sa ma astept de la el? De mentionat ca martori ar avea si el si as avea si eu. El a cautat-o eu i-am dat-o, cam asa a stat treaba. Multmuesc anticipat.