Toata intamplarea a fost acum 3 luni cand la o petrecere intr-un club un baiat de 21 de ani (aceasi varsta ca si mine) s-a luat de prietena mea. Eu m-am dus sa o i-au pe ea si sa evit alte conflicte. In momentul cand am luat-o de mana celalat a tras-o inampoi pe ea si m-a impins pe mine "Ce o iei asa cu japca?" cu toate ca stia ca sunt prietenul ei. Apoi am iesit afara sa discutam sa vedem care e treaba. Afara eu eram singur si EL era cu alti 6 amici. Au urmat provocar verbale din partea lor. Eu l-am lovit pe cel care s-a luat de piretena mea si a cazut (Nu s-a lovit de nimic altceva in cadere, s-a ridicat imediat inapoi, mai mult s-a dezechilibrat si din cauza ca era ametit). Acum dupa 3 luni primesc invitatie la poltie cu privire la plangerea depusa de acel tip. Aflu ca si-a scos certificat medic-legal cu 45-50 zile ingrijiri medicale c mi se pare f f f f mult. Polititsul care se ocupa de caz mi-a zis ca si el vrea impacare si sa ne impacam. Ieri imi da sms ca vrea 20.000 RON (200.000.000) pentru impacare. O suma care nu am de unde sa i-o dau nici in cele mai mari fantezii ale lui. El are pus avocat. L-am vazut si eu e un tip tanar fara prea multa experienta. Am sie u martori 3 la numar cu prietena mea 4. Da-ti un sfat sau spuneti ce se poate inampla mai departe daca se incepe urmarirea penala si ce as putea face pentru ca cu toate ca l-am lovit el clar a apelat la relatiile si spagi pt certificatu ala si nu vrea decat sa se razbune acum.Multumesc
Va recomand sa va adresati si sa consultati un mediator, poate gaseste o cale amiabila de solutionare a conflictului.
Daca asi sti de unde sunteti, poate v-as putea recomanda pe cineva.