avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Vatamare corporala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Vatamare corporala

Toata intamplarea a fost acum 3 luni cand la o petrecere intr-un club un baiat de 21 de ani (aceasi varsta ca si mine) s-a luat de prietena mea. Eu m-am dus sa o i-au pe ea si sa evit alte conflicte. In momentul cand am luat-o de mana celalat a tras-o inampoi pe ea si m-a impins pe mine "Ce o iei asa cu japca?" cu toate ca stia ca sunt prietenul ei. Apoi am iesit afara sa discutam sa vedem care e treaba. Afara eu eram singur si EL era cu alti 6 amici. Au urmat provocar verbale din partea lor. Eu l-am lovit pe cel care s-a luat de piretena mea si a cazut (Nu s-a lovit de nimic altceva in cadere, s-a ridicat imediat inapoi, mai mult s-a dezechilibrat si din cauza ca era ametit). Acum dupa 3 luni primesc invitatie la poltie cu privire la plangerea depusa de acel tip. Aflu ca si-a scos certificat medic-legal cu 45-50 zile ingrijiri medicale c mi se pare f f f f mult. Polititsul care se ocupa de caz mi-a zis ca si el vrea impacare si sa ne impacam. Ieri imi da sms ca vrea 20.000 RON (200.000.000) pentru impacare. O suma care nu am de unde sa i-o dau nici in cele mai mari fantezii ale lui. El are pus avocat. L-am vazut si eu e un tip tanar fara prea multa experienta. Am sie u martori 3 la numar cu prietena mea 4. Da-ti un sfat sau spuneti ce se poate inampla mai departe daca se incepe urmarirea penala si ce as putea face pentru ca cu toate ca l-am lovit el clar a apelat la relatiile si spagi pt certificatu ala si nu vrea decat sa se razbune acum.Multumesc
Cel mai recent răspuns: Seffer Laurentiu , Consilier juridic 11:39, 9 Februarie 2009
Va recomand sa va adresati si sa consultati un mediator, poate gaseste o cale amiabila de solutionare a conflictului.
Daca asi sti de unde sunteti, poate v-as putea recomanda pe cineva.
intrati va rog pe saitul Consiliului de Mediere si alegeti de pe Tabloul Mediatorilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arcada sparta intr-o discoteca fara sa ma ating de cel care a dat Mihai Dorohoi Mihai Dorohoi Buna ziua,acum 1 luna am fost la sat la bunici intr-o discoteca,am primit mai multe sticle in cap(deoarece nu cadeam pentru ca eram foarte ametit),pana sa ... (vezi toată discuția)
Inchisoare cu suspendare sau amenda penala? arghirromeo arghirromeo Buna ziua.As vrea sa ma ajutati intr-o problema.Am fost implicat intr-un incident nefericit:o incaierare intre mine si un alt baiat.Baiatul a incercat sa ma ... (vezi toată discuția)
Medierea devine obligatorie in 3 luni? Antoanela Geaman Antoanela Geaman Am citit articolul de pe http://www.avocatnet.ro/content/articles/id_17631/avocatnet.html [quot]Din definitia medierii a fost scos cuvantul ... (vezi toată discuția)