avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... inchisoare cu suspendare sau amenda penala?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

inchisoare cu suspendare sau amenda penala?

Buna ziua.As vrea sa ma ajutati intr-o problema.Am fost implicat intr-un incident nefericit:o incaierare intre mine si un alt baiat.Baiatul a incercat sa ma loveasca,eu l-am lovit o singura data, nu tare, el era beat, s-a dezechilibrat, a cazut in mana, si si-a rupt mana.Eu am un martor, el era cu cativa prieteni, are mai multi martori.S-a operat, i s-a introdus o tija in mana,a scos certificat medico-legal, undeva la 30-35 de zile,si nu vrea sa isi retraga plangerea daca nu ii dau 50 de milioane, pentru ca, sustine el, atat il costa operatiile.I-am spus ca ii dau 25 de milioane,si ca am fost amandoi vinovati,si este un incident nefericit, dar nu vrea.Nu pot sa-i dau acesti bani.Si mi-e teama de ce as putea sa patesc:as vrea sa nu ajung la sa iau inchisoare cu suspendare, sa am si cazier toata viata,si sa platesc si mai mult de 50 de milioane si alte cheltuieli de judecata.
Sper sa ma puteti ajuta....Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters98997 , utilizator 14:33, 9 Martie 2012
Fapta s-ar incadra la vatamare corporala, iar impacarea partilor inlatura raspunderea penala. Problema este in felul urmator : legiuitorul nu face mentiune in ce priveste inchisoare sau amenda ci doar inchisoare........Atentie !
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vatamare corporala intre batrani drerd drerd Victima ,73 ani, fiind beata, s-a dus la bunicul meu la poarta , a aruncat cu pietre inauntru , si a dat cu un topor in poarta . Bunicul meu, 76 ani, a ... (vezi toată discuția)
Vatamare din culpa istudcpr2000 istudcpr2000 Buna ziua.As dori sa va intreb daca am accidentat pe cineva si a avut piciorul rupt si va mai necesita o operatie de extragere a tijelor peste un an zilele ... (vezi toată discuția)
Accident auto bamselu bamselu buna ziua vreau sa va cer parerea in urmatoarea problema: acum cateva zile(in jurul orei 20, adica noaptea) am fost implicat intr-un accident de ... (vezi toată discuția)