avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Vatamare corporala intre batrani
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Vatamare corporala intre batrani

Victima ,73 ani, fiind beata, s-a dus la bunicul meu la poarta , a aruncat cu pietre inauntru , si a dat cu un topor in poarta . Bunicul meu, 76 ani, a descuiat alta poarta si a iesit afara din curte , sustine ca fratele lui a vrut sa-l loveasca cu toporul , el s-a ferit si l-a lovit pe acesta cu furca de 2 ori , victima cazand jos .

In urma investigatiilor medicale victima are 2 coaste rupte si un traumatism la cap .

Ce reiese din certificatul medico-legal : La spitalul local nu i s-a permis internare , la cel judetean i s-a dat internare de 5 zile - la cererea rudelor , deoarece victima este un betiv cu ciroza , iar la cel militar i s-au dat 50-55 zile spitalizare pentru 2 coaste, probabil cu spaga.


Sunt 4 martori care l-au vazut pe agresor lovind victima , dar nu au vazut si toporul , sau cum acesta a incercat sa-l loveasca pe bunicul meu ( favoritisme )
Sunt 2 martori care au vazut victima cu un topor in mana, ducandu-se spre casa bunicului meu , dar din cauza locatiei nu au vazut si daca acesta a incercat sa-l loveasca pe bunicul meu.

Victima a fost batuta cu o seara inainte de fiul lui , el recunoscand asta in fata unui martor ,dar nu si la politie.
Au mai fost plangeri la politie deoarece victima a mai facut scandaluri , si a atacat mai multe rude .
Bunicul meu nu are cazier , nu a avut probleme cu legea si are probleme cu inima.


Ce se poate face in cazul asta ? De impacat nici vorba, s-a incercat si optiunea asta, agresatul vrea sa-l vada la inchisoare pe bunicul meu , spuse cu gura lui.
Cel mai recent răspuns: ContSters58959 , utilizator 21:18, 4 Aprilie 2013
inchisoare nu va primi poate o pedeapsa cu suspendare conditionata a executarii datorita circumstantelor atenuante si a virstei ,dar mai incecati poate poate se impaca ,la virsta lor ar fi pacat sa se tirasca pe holurile tribunalelor
S-a incercat si varianta impacarii , este imposibil. Procesul va avea loc in 2 saptamani...
Ultima modificare: Joi, 4 Aprilie 2013
drerd, utilizator
luati legatura cu un avocat care sa il asiste pe inculpat si sa ii asigure o apare calificata ,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Curiozitate - posibilitate pedeapsă penală pentru distrugere de bunuri și amenințări 19marius04 19marius04 Buna ziua,as avea si eu o intrebare am niste probleme cu vecinii iar asta seara au venit la mine la poarta cu furca amenintandu ma pe mine si tatal meu,bunicii ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala din culpa bursu bursu In urma cu aproximativ o luna jumate am lovit 2 persoane pe trecerea de pietoni. Din cauza unei dubite parcate chiar inaintea trecerii, nu am vazut ... (vezi toată discuția)
Cum se incadreaza fapta si ce masuri sa iau? mircea_user mircea_user Buna seara! Ma aflu intr-o situatie dificila, nu stiu cum sa procedez in continuare. va solicit ajutorul din toata inima. va voi relata faptele ... (vezi toată discuția)