avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 974 soluții astăzi
Forum Activitate Madalina_07

Activitate Madalina_07

Buna ziua! Cum mai este legea in vederea platilor de catre SRL catre un alt SRL? Srl X cumpara o masa de la SRL Y. Care este suma platita in numerar pe zi catre furnizor?Banii trebuie sa plece din contul firmei sau administratorul poate scoate bani din buzunar?
Buna ziua ! Am nevoie sa vb cu un contabil! Msj privat va rog!
Buna ziua! Deschid un SRL cu cod caen 7729 inchirieri corturi evenimente cu toata logistica inclusa. Ma puteti ajuta cu coduri secundare?
Buna seara! In contractul de comodat, la comodanti trec numele sotului si al meu, ambii fiind proprietari, si la comodatar firma si numele meu, eu fiind administratorul acesteia?Ex:
Se incheie prezentul contract intre
a. Nume prenume si Nume prenume....comodanti, si
b. SC.......comodatar
Buna ziua! Pentru înființarea firmei, in contractul de comodat se cere dreptul de folosinta a suprafetei. De la primarie mi s.a dat adeverinta pe toata suprafata casei. Imi puteti spune ce voi scrie in contract? Suprafata totala sau doar camera unde va fi biroul, care nu este trecuta in adeverinta separat?
Vreau sa deschid o firma pentru prestări servicii. Corturi evenimente cu toata logica. Nedumerirea mea este daca sa deschid SRL, PFA sau ÎI. Platitor de TVA sau neplatitor?