avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 988 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Buna ziua! Pentru înființarea firmei, in contractul ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Buna ziua! Pentru înființarea firmei, in contractul de comodat ...

Buna ziua! Pentru înființarea firmei, in contractul de comodat se cere dreptul de folosinta a suprafetei. De la primarie mi s.a dat adeverinta pe toata suprafata casei. Imi puteti spune ce voi scrie in contract? Suprafata totala sau doar camera unde va fi biroul, care nu este trecuta in adeverinta separat?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:41, 27 Februarie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
doar camera unde va fi biroul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de mostenitor miha_mimi miha_mimi Va rog, daca ma puteti ajuta cu cateva sfaturi. Socrii mei au divortat in 1981. In hotararea de divort scrie ca se dispune iesirea din indiviziune asupra ... (vezi toată discuția)
Modificare contract de comodat pentru reducere impozit pe imobil ContSters94013 ContSters94013 Buna ziua, SRL-ul meu are sediul social in casa parintilor mei, iar in contractul de comodat pe care l-am facut in timpul infiintarii firmei, suprafata ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli intretinere sediu firma. Anastasia gar Anastasia gar Cheltuieli intretinere sediu firma. Buna ziua, pt un pfa de medic colaborator, ce are sediul in apartamentul meu, proprietate personala, la infiintarea pfa ... (vezi toată discuția)