bună ziua,
eveniment rutier în timpul programului legal de lucru; victimele la spital, externate în aceeași zi; medicul le dă concedii medicale de 4 zile; victimele refuză concediile motivând că nu au nevoie fiindcă se simt bine (aici e altă problemă: medicii dau concedii mai mari de 3 zile chiar dacă nu e nevoie); victimele vin cu concediile medicale acasă, dar nu stau (în concediu medical) și revin din ziua următoare la lucru; dau declarații că au primit concedii medicale degeaba, în ciuda refuzului. Cum îl încadrăm? Accident de muncă (cu ITM mai mare de 3 zile) sau accident ușor?
Mulțumesc.
Bună ziua,
am achiziționat un procesor (pentru desktop), a venit defect, l-am returnat pentru recuperarea banilor, am anunțat vânzătorul că nu funcționează și vreau returnarea sumei (am achiziționat același produs de la alt furnizor și funcționează - am rezolvat problema). Cum rezolv problema cu primul vânzător, care mi-a comunicat că produsul se află în service (de 45 zile am predat produsul prin curier, primului vânzător) La statusul returului apare : închis; aprobat retur; restituire contravaloare produs. Cum îmi recuperez banii? (vânzătorul mă duce cu vorba și că mă contactează când va rezolva problema)