avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 344 soluții astăzi
Forum Activitate Ionela Angelica

Activitate Ionela Angelica

Bună seara o întrebare vă rog dacă mama copilului a plecat cu copilul și nu îmi dă voie să l văd ce pot face cu toate ca am participat cu pensia alimentară cerută de ea fără să fie o hotarire judecătorească mulțumesc
Da mulțumesc am înțeles de la sora ca a dat semnătura la notar ca renunță la partea lor ,probabil a gândit ca poate sa facă fără mine ca eu nu sint acolo lingă ei ,și cu ce a construit el fără a întreba pe nimeni ca am înțeles ca ia spus la notar ca a făcut îmbunătățiri avea chitanțe, dar nu și autorizați, casa nu mai arata cum arata?

Nu aveam nimic decât ce a făcut azi surorile la notar au renunțat la partea lor

raluk0207 a scris:

Ați dezbătut moștenirea?
Aveți un certificat de moștenitor de la notar sau o hotărâre judecătorească?

Succesiune am și eu o rugăminte intrebare, parinti mei au făcut o casa după care a rezultat și 4 copii după anii de zile ,au divorțat, tata a decedat,în casa lui tata sa dus fratele mai mic,a început sa facă niște modificări, acolo fără sa ceara părerea nimănui,are chitanțe la mina cu ce materiale a cumpărat dar nu și autorizație, pt ce a făcut, acum am înțeles ca ia dat semnătura mama partea ei ,și surorile partea lor dar eu nu ii dau ce drept am eu sa îmi iau partea de la casa părinților mulțumesc
Bună seara puteți sa îmi spuneți dacă dau semnătura ca părinte pt copil sa iasă din tara celălalt părinte, cu minorul pt 3 luni se poate și dacă nu se întoarce ce pot face