avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 428 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Drept copil. Bună seara o întrebare vă rog dacă ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Drept copil. Bună seara o întrebare vă rog dacă mama copilului a plecat ...

Bună seara o întrebare vă rog dacă mama copilului a plecat cu copilul și nu îmi dă voie să l văd ce pot face cu toate ca am participat cu pensia alimentară cerută de ea fără să fie o hotarire judecătorească mulțumesc
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 16:48, 28 Decembrie 2024
Trebuie sa obțineți în instanta un drept de vizita eventual reglementati și aspectele privind autoritate părintească,domiciliul mi omului etcetc.Discutati cu un av soluții se găsesc...
Prin procedura urgenta a ordonantei presedintiale veti putea obtine program de vizita, executoriu de indata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoaterea minorului din tara fara acordul tatalui Simonaaurelia Simonaaurelia Fratele meu este divortat si are o fetita de 5 ani. Mama a obtinut custodia copilului, el plateste pensie alimentara , fetita o putea lua cand isi dorea ( nu ... (vezi toată discuția)
Vizita copil autoritate parintesca in comun adigabrio adigabrio Buna ziua, In 2011 sora mea a avut in copil dintr-un concubinaj in urma unui proces sa hotarat ca locuinta sociala sa fie acordata bunicilor(parintii ... (vezi toată discuția)
Scoatere de minori din tara. dgxshpe dgxshpe Am urmatoarea problema . Am hotarare judecatoreasca prin care am dreptul la vizite al copilului dupa cum urmeaza: o data la 2 saptamani un weekend, 2 ... (vezi toată discuția)