avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 427 soluții astăzi
Forum Activitate Leonardo82

Activitate Leonardo82

Bună am și eu o întrebare muncesc pentru o firma de curierat.In contractul meu de muncă scrie program de muncă de lunii pină vineri 8 ore..Dar acum că vor începe reducerile de luna ce vine vor să muncim de luni pină joi.Vineri sâmbătă liberi i-ar duminică să venim la muncă dar nu plătită dublu ei zic ca o vinere normală.Si că dacă nu venim duminică ne pune nemotivați pe vineri mi-e mi se pare absurd să mă obligi să vin dumică si dacă nu vin mă pui nemotivat pe vineri și care nu o muncești..

Cornel Vasile a scris:

Absentele nemotivate nu sunt platite ... daca luna are 20 de zile lucratoare si lucrati 19 ...salariul se va acorda doar pentru cele 19 zile.

Ok dar nu intaleg Petru ziua nemotivata să-mi spui că mi-ai tăiat bonus de prezența de 1100 lei..Dar când i-au banii fluturașul eu eu rămân cu 2300 net atunci sporul de noapte de 930 de lei care specifica pe fluturaș unde este..
Eu lucrez pentru o firma de curierat programul de noapte Am salariul brut 4000 Lei și sporul de noapte.Dar firma spune ca aveam și un bonus de prezența de 1100 lei..Dar dacă ai o zi nemotivata ei îți ia din salariu zic ei 1100 lei bonusul de prezența.Totusi nu intaleg cum rămâi din salariu doar cu minimul din brut adică 2300 lei.......
Am o propire care de la 2000 lei au ajuns să îmi trimită înștiințare că am de dat înapoi 8.439 Lei