avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Activitate COJANU LILIANA

Activitate COJANU LILIANA

Buna ziua,
In luna aprilie pe data de 22 revin la servici dupa concediul de crestere al copilului de 2 ani. Pot beneficia de marirea de 15% cand ma intorc sau dupa evaluarea de 6 luni? Totodata am inteles ca 6 luni sunt intr-un fel sub protectie in cazul in care ar mai veni restructurari!?...... Va multumesc anticipat celor care imi raspund
Buna, as dori sa stiu daca functionarii publici beneficiaza de un salariu mediu pe institutie la nasterea unui copli..m-am interesat la resurse umane si mi-au spus ca noi suntem numiti in baza unei ,,DECIZII,, si ca nu avem treaba cu acel contract si nu avem nici un fel de contract la nivel de unitate!!!
In art.3 din acest contract se specifica ca se aplica tuturor salariatilor indiferent de capitalul social de stat sau privat...
Va multumesc !!
Buna ziua, sunt functionar public in cadrul Agentiei de Plati si Interventie in Agricultura (A.P.I.A.) din cadrul Ministerului Agriculturii, in functia de consilier principal, am citit in Contractul Individual de Munca la nivel national in art. 54 ca am benefica de un salariu mediu pe institutie la nasterea fiecarui copil, in art.3 se face referire si la personalul bugetar ca s-ar incadra sa primeasca acest salariu, si tot odata am inteles ca in acest C.I.M. sunt precizate drepturi minime ale angajatilor si ca se face referire la toti salariatii indiferent daca lucreaza la stat sau in domeniul privat.
Am fost in cadrul institutiei mele la Personal - Contabilitate si am intrebat de acest drept!!...unde mi s-a raspuns ca nu ne incadram la asa ceva deoarece noi ne adaptam la Lg. 188/1999 adica Statutul Functionarului Public..si ca nu ne luam dupa acest contract...decat privatii!!!..... altcineva din cadrul primariei din judetul meu a beneficiat de acest drept fiind tot functionar public.!!!!
Astept un raspuns referitor la aceasta dilema....daca functionarii se iau dupa acest C.I.M....sau daca nu... Nu inteleg cum unii beneficiaza de acest drept si altii nu....adica mamele care lureaza la privat beneficiaza de acest drept si unii functionarii da....iar altii nu....sunt oare legi diferite pentru ei?!....va multumesc pentru ajutor anticipat