avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Activitate Cristiana Anton

Activitate Cristiana Anton

Buna ziua,O întrebare am,mă poate ajuta un înscris în instanță,pentru confirmare renunțare UP? Luna viitoare sunt chemată în instanță.Dvs,ce mă sfătuiți să mă prezint,sau se poate rezolva și cu un înscris?!

Editat de moderator: motiv.-citare inutila a raspunsului primit.
Dnul avocat va mulțumesc,ptr răspuns...aș mai avea o întrebare? Cât durează procesul,și un sfat va rog,din partea dvs,ce voi fi întrebată,și ce ar trebui sa rasp.sunt la prima abatere am platit și o amendă la parchet acum pe 22 noiembrie sunt chemată ptr confirmare renunțare urmărire penală în instanță.astept rasp.dvs!
Buna seara, am o întrebare,in urma unui dosar sunt chemată in instanță ptr confirmare renunțare urmărite penală,va rog cu un sfat daca se poate,nu îmi permit un avocat...in cazul acesta știu că se pune un apărător din oficiu?!Nu mai am liniște,este f.greu,până la data fixata nu știu ce voi răspunde sau daca voi avea un apărător din oficiu...este prima oară când voi ajunge în instanță și dacă nu voi avea un apărător,trebuie sa mă apăr singura,să răspund ce trebuie????

Cristiana Anton a scris:

Buna ziua,Dnul Avocat am primit astăzi înștiințare că trebuie să mă prezint in termen de 10 zile de la data comunicată în scris la parchetul judecătoresc pentru înmânarea comunicării,iar daca nu mă prezint pentru ridicarea comunicării spune că se va considera că și comunicat.Va rog sa.mi răspundeți ce înseamnă toti acești termeni că nu înțeleg mai nimic.multumesc.

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Poate sa dureze si un an din pacate.

Am sunat la parchet sa întreb când mai exact să mă prezint...mi.au spus că după 7 octombrie și am mai întrebat despre aceasta înmânare a comunicării ce vrea să spună...mi-a răspuns că înseamnă clasat...va rog sa.mi confirmați și dumneavoastră dacă este așa cum mi sa spus.

Buna seara,Dnul avocat in citație mai scrie că trebuie să mă prezint pe o dată anume la o ședință,pentru confirmare renunțare urmărite penală așa scrie.Eu mi-am luat și un avocat să mă reprezinte....credeți că va fi mai rău de atât?

Cristiana Anton a scris:

Buna ziua,Dnul Avocat am primit astăzi înștiințare că trebuie să mă prezint in termen de 10 zile de la data comunicată în scris la parchetul judecătoresc pentru înmânarea comunicării,iar daca nu mă prezint pentru ridicarea comunicării spune că se va considera că și comunicat.Va rog sa.mi răspundeți ce înseamnă toti acești termeni că nu înțeleg mai nimic.multumesc.

Am sunat la parchet sa întreb când mai exact să mă prezint...mi.au spus că după 7 octombrie și am mai întrebat despre aceasta înmânare a comunicării ce vrea să spună...mi-a răspuns că înseamnă clasat...va rog sa.mi confirmați și dumneavoastră dacă este așa cum mi sa spus.

Buna seara,Dnul avocat in citație mai scrie că trebuie să mă prezint pe o dată anume la o ședință,pentru confirmare renunțare urmărite penală așa scrie.Eu mi-am luat și un avocat să mă reprezinte....credeți că va fi mai rău de atât?

Buna ziua! Domnul avocat au trecut 3 săptămâni de la această problema urâtă,vreau sa va spun că nu am primit nici o înștiințare până la momentul acesta.Am o neliniște mare,in cat timp voi primi,înștiințare sau amenda..nu știu ..sunt la pământ cu aceasta problema.

In cazul unei solutii de RUP, nu veti avea probleme.

Va mulțumesc ptr răspuns! Domnul avocat,va mai deranjez cu o întrebare?! Daca vor renunța la up,sau daca voi plati amendă îmi va fi afectata angajarea unui serviciu?

Daca spuneti ca nu sunteti cunoscut cu antecedente penale, este posibil sa scapati cu o solutie de renuntare la up.

Buna ziua! O întrebare aș avea? De la dosarul penal,care l-ați avut, cât a mai durat până va venit înștiințarea? Vă întreb findca și eu aștept acea înștiințare dar nu știu momentan ce va fi.

Anonim320 a scris:

Buna ziua,

In urma unui dosar am primit o instiintare in care scria sa merg sa ridic un plic, iar daca nu il ridic va fi considerat ca am luat la cunostinta. In plicul respectiv era confirmarea de renuntare la urmarire penala insa era o citatie in care scria ca va trebui sa ma prezint la o sedinta. Daca s-a confirmat renuntarea la urmarire, de ce ar trebui sa ma mai prezint?

Multumesc!

Sunt foarte speriata de aceea întreb,nu știu ce înseamnă demersurile acestui dosar....regret din tot sufletul a fost ceva de moment și total negândit.
Sper sa scap cu o amendă?! Reamintesc nu sunt cunoscuta cu antecedente penale,este pentru prima oară.

Credeți că va renunța la up? Sau o amendă? In cat timp îmi vine o decizie la adresa,problema aceasta urâtă sa întâmplat acum 2 zile.

Nenorocirea asta de problema care ma pus la pământ,vreau sa.mi răspundeți in cat timp voi primi înștiințare,amendă sau ce va fi nu știu?!Aștept rasp.Amintesc încă o dată sunt la prima abatere.