avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1252 soluții astăzi
Forum Activitate LiviuLA

Activitate LiviuLA

Răspuns la discuția Mutare bucatarie în living
În blocuri are un anume chichirez faptul că bucătăriile sunt toate pe aceeași coloană și au aceleași coloane de aerisire... dacă schimbi bucătăria pe coloana sufrageriilor, mirosurile din bucătăria ta vor ajunge în sufrageria altora nu numai pe coloanele de aerisire, ci și pe geamuri (vara, când sunt deschise).
La fel, fiți convinși că nu va doriți o bucătărie pe coloana dormitoarelor...

Cosma Mariana a scris:

Nu vrem sa spargem sau sa construim pereti noi. Ar fi vorba doar de a trage apa și canalizarea în camera de lângă bucătărie.

Vladislav20 a scris:

Daca nu spargeti/mutati ziduri, geamuri etc. atunci trebuie doar sa va actualizati cartea funciara. Va va trebui o schita facuta de un proiectant si un certificat de urbanism/adeverinta emis de primarie. Luati legatura cu serviciul de urbanism din cadrul primariei sa vedeti exact ce va solicita.




Vecinul de sus a renovat și și-a mutat bucătăria în dormitor, unde a pus gresie pe jos. Deci acum am o bucătărie deasupra dormitorului meu, cu toate zgomotele inerente activităților dintr-o bucătărie. Ca sa fie dezastrul complet, a inchiriat apartamentul și chiriașii au obiceiul să gătească după orele 23.00... 24.00 și mai târziu... când tocurile cu care se merge pe gresie, un cuțit care cade pe podea și scaunele de bucătărie mutate fac un zgomot incompatibil cu un dormitor.
Încercările numeroase de rezolvare amiabilă pe care le-am întreprins pentru a rezolva problema zgomotului au eșuat. Ce se poate face pentru revenirea la normal??