avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Activitate sanduflorin

Activitate sanduflorin

Răspuns la discuția Valabilitate act schimb de teren
ioana_cristea a scris:

buna ziua!
dati si dvs mai multe detalii cu privire la actul de schimb.

Deocamdata doar de aceste informatii dispun.
Multumesc!
Buna ziua,
M-ar interesa sa aflu cat e valabil un act de schimb de teren incheiat in primarie (a fost incheiat in 2005) si daca e legal sa fie anulat chiar daca una din parti nu e de acord, deoarece contine o clauza care nu-si are rostul, din punctul de vedere a celor doua parti.
Multumesc!
Răspuns la discuția cum procedez?
watkins a scris:

Ati putea trimite o cerere scrisa instantei prin care sa solicitati acordarea unui nou termen de judecata in vederea pregatirii apararii si in intervalul de timp pana la noul termen sa gasiti poibilitatea de a veni in tara si a da o declaratie notariala prin care renuntati la mostenire. De asemenea cu aceeasi ocazie ar fi bine sa imputerniciti o persoana (prin procura speciala) sa va reprezinte in fata instantei pentru a se lua act de renuntarea dvs la mostenire.

Alta optiune nu pot avea? Sa fac o intampinare.
Discuție cum procedez?
De curand am primit o citatie cum ca sunt chemat in instanta, in calitate de parat pentru urmatorul motiv: fond succesiune partaj succesoral. Precizez ca in cazul acesta, partaj al averii succesorale, sunt mostenitor al defunctului meu tata.
Mai precizez ca nu am nici un fel de pretentie fata de acea avere succesorala si fiind plecat din tara nu pot veni sa dau declaratie. Cum trebuie sa procedez in acest fel avand in vedere ca nu am cunostinte juridice?
Buna ziua,
Care ma puteti ajuta cu grila de salarizare a Sefului serviciu voluntar/privat pentru situatii de urgentă codul - 315101 conform ORDINULUI Nr. 397/451 din 17 iunie 2008.
Va multumesc!